2777
2789
عنوان

بیکاریم و بیخواب. بیاید از همسراتون بگید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 130 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم ناراحتیتو درک میکنم چون منم مطمئنا مشکلاتی تو زندگیم دارم که باعث میشه غصه بخورم ولی اینجا ...

❤️❤️❤️👌🏻👌🏻

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

من همیشه ازین مردای مغرور عاشق خوشم میومد ازین باشخصیت سنگین رنگینا که یه ذات مهربون دارن ولی با اخم و تخم مخفیش میکنن!دقیقاااا همینه ها ولی اینکه کودک درون منو قبولدار نیست خیلی بده همش باید مثه یه لیدی رفتار کنم سختمه 😁

قدِبلندشم هست البته 

من اعتقادات مذهبی و گرایشات سیاسیش برام مهم بود

از اخلاقیات هم صبور و مهربون خیلی دوست داشتم...

.که دقیقا همه اینا همونیه ک میخواستم خداروشکر واقعا..

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
در مجموع خوبه فقط میخواستم یه مقدار تیپش اسپرت تر باشه که چون زیاد اینطور راحت نیست منم گیر نمی‌دم و ...

اهان باریکلا. عشقتون پایدار😊

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  
نه ولی وقتی کاریم از دستم بر نمیاد😔😔😔وقتی مردی ک قرار بود تکیه گام باشه تو همه جا داره پشتمو خالی ...

اما درکت میکنم چون تنها تکیه گاه ی زندگی بودن سخته بالاخره باید دونفر ی زندگی رو بچرخونن و مسیولیتشو ب عهده بگیرن..اماهمیشه بیچاره زن😌😒😒😒

اما درکت میکنم چون تنها تکیه گاه ی زندگی بودن سخته بالاخره باید دونفر ی زندگی رو بچرخونن و مسیولیتشو ...

ای داد😔😔😔😔

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
من اعتقادات مذهبی و گرایشات سیاسیش برام مهم بود از اخلاقیات هم صبور و مهربون خیلی دوست داشتم... .ک ...

خداروشکر خوشبخت بشید

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  
میتونید باهم بیشتر صحبت کنید حداقل یکم بهم نزدیک شه چون بالاخره میشه چیزایی مشترک پیداکرد

آخرش  به دعوا ختم میشه.جدیدا وقتی میبنم جلو بچه ازم دفاع میکنه میگ حق بامامانته چشمان چهارتا میشع

وقتی باهاش آشنا شدم بیست سالم بود خیلی خام بودم هیچی بلد نبودم حتی نمیدونستم عشق و عاشقی چجوریه هیچ ...

اره منم ۱۴ نامزد کردم تنها چیزی که واسم مهم نبود پول بود الانم هست ولی چون میدونم شوهرم داره ولی خیلی خسیسه و دروغی میگه ندارم و نمیخواد خرج کنه لجم میگیره به پای پول دوستی میسوزم

آخرش  به دعوا ختم میشه.جدیدا وقتی میبنم جلو بچه ازم دفاع میکنه میگ حق بامامانته چشمان چهارتا می ...

اتفاقا کار عاقلانه ای میکنه چون دعوا و بحث شمت چ ربطی ب اون بچه داره😃..این یعنی تربیت درست