بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه ازین مردای مغرور عاشق خوشم میومد ازین باشخصیت سنگین رنگینا که یه ذات مهربون دارن ولی با اخم و تخم مخفیش میکنن!دقیقاااا همینه ها ولی اینکه کودک درون منو قبولدار نیست خیلی بده همش باید مثه یه لیدی رفتار کنم سختمه 😁
.که دقیقا همه اینا همونیه ک میخواستم خداروشکر واقعا..
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
وقتی باهاش آشنا شدم بیست سالم بود خیلی خام بودم هیچی بلد نبودم حتی نمیدونستم عشق و عاشقی چجوریه هیچ ...
اره منم ۱۴ نامزد کردم تنها چیزی که واسم مهم نبود پول بود الانم هست ولی چون میدونم شوهرم داره ولی خیلی خسیسه و دروغی میگه ندارم و نمیخواد خرج کنه لجم میگیره به پای پول دوستی میسوزم