2777
2789
عنوان

بیکاریم و بیخواب. بیاید از همسراتون بگید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 130 پست
نه بابا تو جمع گاهی ضایع هستش طرف تیکه بارش می‌کنه انگار نه انگار  یا سر یه داستانی یکی تو فام ...

اره . شاید از مظلومیتشون باشه مثل شوهر من . منم بعضی وقتا از شوت بازیاش اعصابم خیلی خرد میشه. ولی اون یکی دامادمون برعکسه دقیقا . خیلی حساس و زود رنجه و زود بهش بر میخوره اگه بخوای مقایسه کنیم همون همسرهای ما که هیچی را بخودشون نمیگیرن بهترن

نه بابا تو جمع گاهی ضایع هستش طرف تیکه بارش می‌کنه انگار نه انگار  یا سر یه داستانی یکی تو فام ...

کلا بازاریا دلشون مهربونه😍😍😍

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره . شاید از مظلومیتشون باشه مثل شوهر من . منم بعضی وقتا از شوت بازیاش اعصابم خیلی خرد میشه. ولی او ...

اتفاقا بارها شده به همسرم بگم خوشبحالت بخاطر آرامشت.. چون با همین شیوه که چیزی رو به خودش نمیگیره خیلی هم آرامش داره و از همه ی شرایط لذت میبره.. دارم سعی میکنم منم مثل خودش بشم☺

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  
متاسفانه شوهر من ادم ریسک پذیری نیست با اینکه خیلی باهوشه ولی هوش اقتصادیش صفره

بقول پدر شوهرم مرد تو خونه بیکار بشینه ترسو میشه 

باهاش نرم صحبت کن بره سر یه کاری این همه آدم کارگری مردم رو رو میکنن و نون در مییارن 

نظر من مدت خونه نشینی و بیماریش زیاد بشه بازگشتش سخت تر میشه تازه سر کار موقتی هم بره شاید یه ایده ای دید و به ذهنش رسید 

بقول پدر شوهرم مرد تو خونه بیکار بشینه ترسو میشه  باهاش نرم صحبت کن بره سر یه کاری این همه آدم ...

والا یه لار یه جورایی غیر مستقیم اشاره کردم من مادر شوهرم گفت کسی که خودش همیشه کارگر داشته که نمیتونه بره کارگری کنه. 

والا یه لار یه جورایی غیر مستقیم اشاره کردم من مادر شوهرم گفت کسی که خودش همیشه کارگر داشته که نمیتو ...

اشکال نداره یبار دیگه خودتون دوتایی بودین بازم بهش نرم بگو 

بگو برای تغییر حال و هوا و روحیه واگرنه این که کار تو نیستش 

حرف مادر شوهرت هم درست نیست آخه این حرف شد مرد خونه باید کار کنه همه دوست دارن تو موقعیت بالا باشن ولی فعلا چرخ زندگی باهاش نساخته دلیل نمیشه خونه نشین بشه 

دیدی مادر شوهر مانع میشه من نمی‌دونم رابطه و نزدیکیتون  چطوره من به شخصه با پدر شوهرم خیلی نزدیکم بهش خصوصی میگفتم فلانی داره روحیش خراب میشه کمک و تشویق کنید بره مشغول بشه بابت روحیه اش 

اشکال نداره یبار دیگه خودتون دوتایی بودین بازم بهش نرم بگو  بگو برای تغییر حال و هوا و روحیه و ...

متاسفانه همین پدر و مادرش و مخصوصا پدرش باعث شدن که جوری بار بیاد که الان نتونه روی پای خودش بایسته. تازه  پدرش اعتراض کرده بود به بابام که چرا دخترت همش به پسرم بابت بیکاریش غر میزنه ما که داریم حمایت میکنیم

متاسفانه همین پدر و مادرش و مخصوصا پدرش باعث شدن که جوری بار بیاد که الان نتونه روی پای خودش بایسته. ...

چی بگم متاسفانه حمایت درست و غلط رو اشتباه گرفتن 

حمایت یعنی مالی و ... پشتش باشن که یه کاری راه بندازه و رو پای خودش باشه نه اینکه خرجش رو بکشن

وی بگم فقط میتونم آرزو کنم کارتون رو روال بیفته