2777
2789
عنوان

بیکاریم و بیخواب. بیاید از همسراتون بگید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 130 پست
شوهرمن بور و قدبلند وچشم رنگیه امامن سبز وچشم قهوه ای قدمم معمولی اما پسرم شبیه جفتمونه.سفیدی و بوری ...

احیانا ما جاری نیستیم؟! 😂😂😂

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای😂😂😂 مگه تو خونه چجوریه بیچاره😂😂😂😂

از نظر ظاهری خیلی متفاوت میشه

شاید چون اولین بار که به دلم نشست با لباس بیرون بوده

کلا کت و شلواریه و خیلی بهش میاد.. بعد بیرون عینک میزنه تو خونه عینکشو درمیاره که کاملا متفاوت میشه😆

من شوهرم صداقت داره ادم انعطاف پذیریه و مهربون ولی هیچی نداره و فعلا بیکاره . وقتی اومد خواستگاری من و عقد کردیم و حتی عروسی شغل خیلی خوبی داشت ولی الان دو ساله که بیکاره دارم دیوونه میشم من این زندگی رادحتی تو کابوسهامم نمی دیدم

از نظر ظاهری خیلی متفاوت میشه شاید چون اولین بار که به دلم نشست با لباس بیرون بوده کلا کت و شلواری ...

آهان.. فکر کردم مثل همسر منه که تو خونه خیلی راحت میگرده😅 پس قضیه فقط عینکه😂 عزیزم خوشبخت بشید

باورت میشه فایده نداره تازه بم میگه همه زنا همینطورن حرف ببر بیارن تو از همه بدتر تو میخوای خانواده ...

خانوم جون وقتی میبینی شوهرت اینجوریه خودت گلیمتو از آب بکش بیرون.. با چرب زبونی و خنده خنده حرفاتو بهشون بزن. شوهرتم اینجوری نیار وسط که میونتون تلخ بشه.. به خودشون بگو دیگه دستاشونو کوتاه میکنن

آهان.. فکر کردم مثل همسر منه که تو خونه خیلی راحت میگرده😅 پس قضیه فقط عینکه😂 

عزیزم خوشبخت بشید

ممنون عزیزم

همچنین شما

خوب آره تو خونه هم انقدر که مثل بیرون به سر و وضعش میرسه نیست.. و اینکه با عینک مظلومتره اما بدون عینک خشن به نظر میاد😆

خوش بحال اونایی که راضی هستن چون من اصلا راضی نیستن و مطمئنم خیلی بهترش گیرم میومد چون از هیچی کم نداشتم فقط کافی بود یه کوچولو دیگه صبر میکردم. نمیدونم از قسمتم بوده یا حماقتم

در مجموع خوبه فقط میخواستم یه مقدار تیپش اسپرت تر باشه که چون زیاد اینطور راحت نیست منم گیر نمی‌دم و ...

آها یکی دیگه یادم آمد از چیزی که فکرش رو نمی‌کردم یه مقدار تو دعوا و قهر کردن نفهمه اصلا قهر کردن بلد نیست نه در رابطه با من نسبت به بقیه هم همینه بدترین تیکه و حرف و بارش کن یا اصلا نمیگیره یا ده دقیقه دیگه اصلا یادش میره 

مثلاً دعوا میکنیم گیس و گیس کشی می‌ره یه دوری بیرون میزنه می‌ره پیش داداشم خوشگذرونی بعد مییاد خونه  فیلم میبینه وسط فیلم یادش می‌ره قهریم میگه خانوم  چندتا میوه بیار بخوریم من جواب نمی‌دم مییاد میگه بیخیال هنوز قهری خودت رو لوس نکن حالا قهر هستیم که هستیم دلیل نمیشه دوتا میوه نیاری بخوریم اصلا انگار نه انگار این بشر آدم بیشتر حرصش میگیره قهرو کوفت آدم می‌کنه 

بیارم قهر کرده بودیم برای شام سفره پهن کرده بودم فقط واسه خودم غذا درست کرده بودم مثلاً تنها بخورم یهو آمد رفتم تو اتاق آقا فکر کرد واسه اون گذاشتم تا ته خودشون آمد دم در گفت دستت درد نکنه رفت پا لبتابش آمدم آشپز خونه دیدم دریغ از یه تیکه غذا که گذاشته باشه واسه من 

یعنی آنقدر زورم امدش فردا صبحشم تازه فرمان میده پاشو صبحانه بزار بخوریم بریم .... انگار نه انگار قهریم 

آها یکی دیگه یادم آمد یه مقدار تو دعوا و قهر کردن نفهمه اصلا قهر کردن بلد نیست نه در رابطه با من نسب ...

خب اینکه خیلی خوبه البته شوهر متم اینجوریه ولی خداییش این اخلاق جزو نقاط قوتشون مخسوب میشه نه ضف

من شوهرم صداقت داره ادم انعطاف پذیریه و مهربون ولی هیچی نداره و فعلا بیکاره . وقتی اومد خواستگاری من ...

آخی.. مثل ما.. اوایل عقد و عروسی خیلی از نظر مالی خوب بودیم. تا یک سال که از عروسیمون گذشت همسرم به واسطه ی بازار بدِ اقتصادی کارشو عوض کرد و تولیدیِ جدیدی شروع کرد. ما هم سرمایه گذاشتیم و منتظریم نتیجه بده.. الان که چند ماهه میگذره خدا وشکر داریم از آب و گل در میایم.. ولی عزیزم کنار شوهرت باش تو یه دختر قوی هستی مثل من! دعا میکنم همسرت یه کار فوق العاده گیر بیاره

آخی.. مثل ما.. اوایل عقد و عروسی خیلی از نظر مالی خوب بودیم. تا یک سال که از عروسیمون گذشت همسرم به ...

متاسفانه شوهر من ادم ریسک پذیری نیست با اینکه خیلی باهوشه ولی هوش اقتصادیش صفره

آها یکی دیگه یادم آمد از چیزی که فکرش رو نمی‌کردم یه مقدار تو دعوا و قهر کردن نفهمه اصلا قهر کردن بل ...

😂😂😂 چه این خصوصیتش شبیه همسر منه!

خب اینکه خیلی خوبه البته شوهر متم اینجوریه ولی خداییش این اخلاق جزو نقاط قوتشون مخسوب میشه نه ضف

نه بابا تو جمع گاهی ضایع هستش طرف تیکه بارش می‌کنه انگار نه انگار 

یا سر یه داستانی یکی تو فامیل ازش دلخور بود او هرچی شوهرم رو رد میداد به هم نخورن مثلاً تو عروسی فامیل شوهرم احوالش می‌گرفت و دنبالش بود فلانی پیدا نیست ندیدمش 

حالا خوبه هم تحصیل کرده هستش هم بازاریه نمی‌دونم چرا تو درک این چیزا ضعیفه