2777
2789
عنوان

خانم هایی ک خاطره زایمان دوست دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 65 پست

استارتر جان چندتا سوال

افسردگی بعد از زایمان نداشتی؟

شکمت برگشت به حالت قبل از زایمان؟

شقاق سینه چیه؟؟🤦‍♀️

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان چندتا سوال افسردگی بعد از زایمان نداشتی؟ شکمت برگشت به حالت قبل از زایمان؟ شقاق ...

تا دوهفته داشتم افسردگی خیلی گریه میکردم ب بهانه های کوچیک  بله گلم شکمم برگشت بعد دوماه 

شقاق نه انا زخم شد سر سینه ام و دخترم نمیتونست شیر بخوره درست خیلی اذیت شدم 

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
من وزنم 83دکتر گف اضاف وزن داری و ب نظرت تو بارداریم چاقی اثر داره و نمیتونم؟

نه عزیزم من ۹۶ بودم موقع زایمان بیشتر ب سایز لگن ربط داره

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
تاثیری پس نداش...خوندم برات اروم ترشدم...الان وزنت کم تونسی کنی یا ۹۶موندی؟

بله عزیزم۲۰ کیلو کم کردم

ب من گفتن دکتر تغذیه باید بری و تاثیر داره پس الکیع؟

نترس ک بگی اگه رژیم بگیرم بچه خوب وزن نمیگیره رژیم بارداری لاغر نمیشی کاهش وزن نداری فقط بهت میگه سالم بخوری

سلام عزیزم جنسیت بچت مشخص شد؟

سلام گلم نه شنبه میرم ان تی گفته اگه مشخص بشه میگه