2777
2789

هرکیو دور و برم میبنم یه شغلی راه انداخته من احساس بی عرضگی میکنم با دوتا بچه کوچیک نه میتونم برم سرکار نه کلاس که آموزش ببینم

چندتا آموزش مجازی هم دیدم بازم انگیزه نداشتم ادامه ندادم

تو فامیل همسایه ها ، یکی آرایشگره یکی رنگ کاره یکی کانال بافتنی زده یکی سوتین میدوزه یکی خیاط لباس کاره یکی سوسیس کالباس درست میکنه یکی ترشیجات و بهترینشون هم کانال لباس خونگی و لباس زیر و لوازم خونگی و بدلیجات هست

من کل عمرم درس خوندم الان ۲۲ سالمه و هیچ هنری ندارم سرکار بیرونم نمیتونم برم چون بچم شیرمیخوره 

واقعا گاهی اوقات به پول یه شارژ محتاجم ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سایت کارلنسر. اونجا میتونی کار پیدا کنی . از اون طرف هم برو توی تلگرام یه کانالی هست دوره رایگان میزاره . برو از اونجا دوره ببین . مهارت کسب کن بعد توی سایت باتوجه به مهارتت کار پیدا کن 

خودم گاهی اوقات فکر میکنم پارچه بخرم لباس بدوزم بفروشم مثل دامن یا شومیز یا عبا و ...

یا سوسیس کالباس درست کنم بفروشم

یا لوازم آرایشی خونگی درست کنم بفروشم

دیشب یه خانمه دیدم نمایشگاه ترشی درست کرده بود و چه فروش عالیییی هم داشت واقعا حسرت خوردم چرا من هیچ وقت هیچ کاری نکردم دستم تو جیب خودم باشه

اول باید آموزش ببینی

شاگردی کنی تا استاد بشی 

همکار خودم 20 سال پیش دوره دانشجویی دوره کیک کافی شاپ میره تهران

الان دوساله داره باهاش درامد درمیاره 

چون قبلش خواهان نداشته 

اونم در حد کم

میگه تا به درآمد عالی برسم 5سالی میشه