2777
2789

اینو بگم اول ک این بدهی بنظرم الکی و پولی ک ازم میگیرن حرامه چون هیچ امکاناتی ب من نمیده دانشگاه

فرض کنید شما ۱۰ میلیون پول دارید

بااین ده میلیون میرید پالتو مشکی بلند با بوت مشکی میخرید تا تو دانشگاه بپوشید 

یااینکه لباس نمیخرید همون بارانی هایی ک سال گذشته خریدینو میپوشید

و به جاش بدهی ای که به دانشگاه داریدو پرداخت میکنید

( هیچ عجله ای برای پرداخت بدهی نیست میتونید موقع فارغ التحصیل شدنم پرداخت کنید ولی باریه ک رو دوشتونه این بدهی همیشه فکرتونو درگیر کرده)

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اموجی خنده اخر عنوان اشتباه شده❤️❤️

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا تیپ و استایلمو آپدیت میکنم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من که بدهی هامو ندادم به دانشگاه ترم آخر میگیرنم

من نگرانم ک سال اخر ازدواج کنم هزینه هام دوبل بشه نتونم بدهیمو بدم

بدهیتو بده ماه بعدش خریدتو انجام بده

مرسی

تو ام دانشجو معلمی؟

اگه بدهیت واجه اون رو بده اول. اما اگه واجب نیست. نصفشو بده بقیه رو لباس.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را