2777
2789
عنوان

خانم هایی ک خاطره زایمان دوست دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 65 پست
سوالی دارید بپرسید

به سلامتی خسته نباشی عزیزم. قدمش به خیر و برکت .خدا حفظش کنه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رژیمی؟؟؟ من باردارم میرم دکتر هی میگه بچه خیلی وزنش معمولیه منو میترسونه

چون اضافه وزن داشتم پیش دکتر رژیم میرفتم بچه ام هم ده روز زودتر ب دنیا اومد تا اون موقع ۲۸۰۰

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
عزیزم شقاق سبنه گرفتی؟اگ نه میشه بگی چیکارکردی نگرفتی

نه گلم خدارو شکر نگرفتم زیر دوش آب گرم می رفتم و از بالا ب پایین ماساژ میدادم تا نرم بشه و شیر دوش می دوشیدم.... پماد هیدرو درم هم استفاده می کنم موقع خوردن شیر توسط دخترم سینه هام میسوزه ک اونم طبیعیه.. فقط مواظب باش شیر زیاد توش نمونه ک تخلیه اش راحت بشه. اگ بتونی بری بیمارستان و از شیردوش برقی استفاده کنی چ بهتر.

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
خدا دخترتو حفظ کنه عزیزم منم یه سقط تو23 هفته داشتم ولی خدا بخواد شنبه قراره سز بشم برام دعا کن که ا ...

ان شاالله گلم ب خوبی و راحتی زایمان کنی

نه گلم خدارو شکر نگرفتم زیر دوش آب گرم می رفتم و از بالا ب پایین ماساژ میدادم تا نرم بشه و شیر دوش م ...

بعداز هربار شیردهی کرم میزنی؟ بعد موقع شیردهی بعدی سینه رو بایدشست؟بالاخره کرم موادشیمیاییه دیگه...یانه لازم نیست؟

یه 
بعداز هربار شیردهی کرم میزنی؟ بعد موقع شیردهی بعدی سینه رو بایدشست؟بالاخره کرم موادشیمیاییه دیگه...ی ...

اره میزنم نه فقط پاکش می کنم چون مواد گیاهی بچه بخوره چیزیش نمیشه