2777
2789
عنوان

اگه ببینید یکی از اطرافیانتون

124 بازدید | 10 پست

درگیر مصرف مواد و سیگار شده چیکار میکنید ؟من خودم با تفریحی مشکل ندارم ولی مخالفم دیگه هر روز از صب تا شب همش درگیر سیگار مواد باشه 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

چیزی به اسم تفریحی وجود نداره اون هم بنوعی اعتیاد پیدا کرده هر دوروز یکبار یک هعته یکبار مصرف کنه اسمشو گذاشته تفریح! سیگار و چندان مخالف نیستم ولی الکل و مخدر به هرشکل و اسمی مخالفم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی به اسم تفریحی وجود نداره اون هم بنوعی اعتیاد پیدا کرده هر دوروز یکبار یک هعته یکبار مصرف کنه اس ...

اخع حالا تو دورهمی چیزی اکیه ولی هر روز ن گاهی روزی یه پاکت سیگار میکشه

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

اخع حالا تو دورهمی چیزی اکیه ولی هر روز ن گاهی روزی یه پاکت سیگار میکشه

هیچ جا اوکی نیست عزیزم همه‌جا زشته بنظر من آدمی که خودشو ارزشمند و لول بالا میبینه همچین کاری نمیکنه! اغلب شخصیتای مهم بزرگ سیاسی و اقتصادی و کلا چهره های تاثیرگذار در هر جایگاهی نه سیگار مصرف میکنن نه مخدر نه مشروب! خصوصا پزشک‌ها و سیاست‌مدارها!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

هیچ جا اوکی نیست عزیزم همه‌جا زشته بنظر من آدمی که خودشو ارزشمند و لول بالا میبینه همچین کاری نمیکنه ...

چرا من از پزشک و بازیگر و سیاست مدار و سرمایه دار و کارآفرینی همه نوعش دیدم سیگار و مشروب و بعضا مواد مخدر هم استفاده میکنه

با سیگار و قلیون مشکلی ندارم مهم نیست کی باشه زن یا مرداما مواد و تا حد مرگ مخالفم شوهرم باشه جدا می ...

بهش میگم اینکار نکن خودتوبگانده میگه بجای هشتاد سال شصت سال عمر میکنم ولی جوری ک میخام زندگی میکنم 

چرا من از پزشک و بازیگر و سیاست مدار و سرمایه دار و کارآفرینی همه نوعش دیدم سیگار و مشروب و بعضا موا ...

اکثرا تفننی میزنن تازه این قشرا ک گفت قدیمام معتاد زیاد داشتن چ برسه الان 

چرا من از پزشک و بازیگر و سیاست مدار و سرمایه دار و کارآفرینی همه نوعش دیدم سیگار و مشروب و بعضا موا ...

خب منم گفتم آدم ارزشمند و لول بالا اونا سطحشون همونقدره صرف داشتن جایگاه اجتماعی و تحصیلات باعث نمیشه طرف از نظر شخصیتی و خودباوری کامل باشه! همونطور که خیلی از آدمای بیسواد هستن که میدونن ارزشمند بودن یعنی چی و مخدر و مشروب و ... استفاده نمیکنن!

خب منم گفتم آدم ارزشمند و لول بالا اونا سطحشون همونقدره صرف داشتن جایگاه اجتماعی و تحصیلات باعث نمیش ...

الان حرف من این بود کسی ک عقل نمیاد خودشو درگیر این چیزا کنه شاید تفریحی بزنه ولی اینجوری ب فاک نمیره