2777
2789
عنوان

خانم هایی ک خاطره زایمان دوست دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 65 پست
اهایعنی درامد نداشت کارشونکلا کارش کم درامده یا به شرایط بستگی داره

بعد کرونا بازار خراب شد و رقیب زیاد شد همسرمم حوصله برای گشتن جا رو نداشت و جمع کردیم کلا

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
بعد کرونا بازار خراب شد و رقیب زیاد شد همسرمم حوصله برای گشتن جا رو نداشت و جمع کردیم کلا

خیلی ممنون

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون

خواهش میکنم ولی اگه فست فود می خواین بزنین دنبال یک ایده نو باید باشید مردم دنبال چیزهای جدیدن

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
خواهش میکنم ولی اگه فست فود می خواین بزنین دنبال یک ایده نو باید باشید مردم دنبال چیزهای جدیدن

منظورتون ایده تو چه قسمتی از کار، میشه توضیح بدید ممنون میشم

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

منظورتون ایده تو چه قسمتی از کار، میشه توضیح بدید ممنون میشم

بستگی به منطقه ایی ک میخواین فست فود بزنه داره 

اگه قدرت خریدشون بالاست میتونید برگر ذغالی بزنید از اونها ک گوشت رو جلوی چشم‌مشتری چرخ میکنندو طبخ میکنند 

اگه پایینه ساندویچ فلافل و هندی و بندری 

یا نمایندگی برند هایی ک جواب دادند و مشتری زیادی دارند مثل قلب سفید و.... ک نیاز به تحقیق داره 

جای مغازه هم مهمه چقدر اون منطقه جوان داره و بچه به مدرسه نزدیک هست یانه شلوغیش در چ حده 

بستگی به منطقه ایی ک میخواین فست فود بزنه داره اگه قدرت خریدشون بالاست میتونید برگر ذغالی بزنید از ا ...

خیلی ممنونم، موفق باشید