2777
2789

منم حال روحیم خرابه دستم به هیچ کاری نمیره از بس که بچم آروم وقرار نداره سه بیدارشده تا الان بیداره نه خوراک داره نه خواب فقط اذیت وازار دوسال ونیمشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حال روحیم خرابه دستم به هیچ کاری نمیره از بس که بچم آروم وقرار نداره سه بیدارشده تا الان بیداره ...

بچه خواهرم اینجوری بود صبا زود بیدارش میکرد چند بار اصلا خسته میشه شبا میخوابه

بچه خواهرم اینجوری بود صبا زود بیدارش میکرد چند بار اصلا خسته میشه شبا میخوابه

شب میخابه اما گاهی ساعت ۳ بیدارمیشه تا چندساعت بیداره دوس دارم خودمو بکشم خسته شدم روزها هم اصلا نمیخابه بخدا کم اوردم خدا لعنت کنه هرکیو که گفت بچه خوبه بچه بیارید کاش برمیگشتم عقب بابای پدرسگش راحته فقط پس انداخت که بگه منم تونستم بچه دار بشم اما یه سرسوزن کمکم نیست تو بچه داری یوقتهایی میگم بچه رو بدم بهش بزارم برم خودمو گم و گور کنم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

منم حال روحیم خرابه دستم به هیچ کاری نمیره از بس که بچم آروم وقرار نداره سه بیدارشده تا الان بیداره ...

عزیزم بچت خیلی کوچک نیست که ببین سعی کن خوابشو تنظبم کنی روزا نزار زیاد بخوابه سرگرمش کن یکی دوروزه عادت میکنه دیگه شبا هم زود نخوابونش که نصف شب بیدار نشه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک و سه بله

برنامه روزانه داشته باش . سر یه ساعت بیدار شو اول برو پیاده رویی بعد دوش. صبحانه . غذا درست کن . درس بخون و.....

خودت سرگرم کن

تفریح رایگان

با دوستات با فامیل برو پارک

سر خودت با دسر . کیک و.... درست کردن گرم کن

خرید خونه رو انجام بده

اگر وقتش داری برو سرکار

شب میخابه اما گاهی ساعت ۳ بیدارمیشه تا چندساعت بیداره دوس دارم خودمو بکشم خسته شدم روزها هم اصلا نمی ...

عزیزم آروم باش میدونم سختته دلت میاد اینو میگی ناشکری نکن بچت گناه داره

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شب میخابه اما گاهی ساعت ۳ بیدارمیشه تا چندساعت بیداره دوس دارم خودمو بکشم خسته شدم روزها هم اصلا نمی ...

نخ بابا اینجوری نیست دیگه یکم دیگه بزرگ بشه اینجوری نمیکنه

ماشین اینا براش بخر بازی کنه سرگرم بشه میگیرع میخوابه

الان بچه خواهرم سه و نیم سالشه شبا میخوابه تا صبح ده یازده

عزیزم بچت خیلی کوچک نیست که ببین سعی کن خوابشو تنظبم کنی روزا نزار زیاد بخوابه سرگرمش کن یکی دوروزه ...

روزها برام رویاس اگه بخابهکدوم خواب کلا از کله سحر بیداره تا شب اینقدر اذیتم میکنه نه غذا میخوره نه میشینه فقط میگم کی میخابه نفس بکشم امشب هم که سه بیدارشده الانم داره راه میره

عزیزم آروم باش میدونم سختته دلت میاد اینو میگی ناشکری نکن بچت گناه داره

دقیقا

واقعا من سر بچه خواهرم شبا بیدار میشد و گریه اینا میکرد

خیلی دلم میسوخت و وحشت میکردم

(خودم بچه ندارم هنوز)

ولی خب بهرحال گذشت الان راحت از اون بابت