2777
2789
عنوان

حالت تهوع...تو روخدا بیایین یه لحظه!کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 52 پست
چای نبات هم خوبه؟ من نبات خیلی دوس دارم.ولی از ترس گرمی بودنش نمیخورم.

اره عزیزم خوبه. داخل همون چای نبات یکم پودر زنجفیل بریز بخور. اتفاقا نبات عالیه. گرمیش اونقدری نیس که ضرر داشته باشه..تو بارداری گرمی هایی مثل زعفرون و این چیزا ضرر داره. ولی نبات نه 

عزیزم منم تا ۴ماه کامل داشتم حالت تحوه رو هنوزم دارم دکترم گفت دمیترون میتونی بخوری ولی اونم یه دوسه ...

الآن دیگه خوب شدی؟

غذا رو درست میکنم ولی متاسفانه موقعی که میخوام بخورم یه جوری میشم.

شامی کباب رشته پلو ماکارونی اینا ازچشمم افتاده.بوی روغن و مرغ بدم میاد.

ولی دلم خیلی آش رشته و آبگوشت میخواد.

به مامانم گفتم درست کنه.

من کلی چیزای مقوی گرفتم که بخورم که واسه بچم خوب باشه ولی اشتها ندارم.بارداری اولمه.هیچ تجربه ای ندارم

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچنان همینم ۸ هفته ام..بخدا حس ندارم بلند شم فقط زیر پتوام..الان دو روزه خونه مامانمم

آخی عزیزم.

انشاالله خیلی زوووود خوبه خوب میشی و سرحال.

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
خیلی ها معتقدن ویار زیاد، غیر از تغییرات هورمونی بخاطر کم شدن ویتامین هم هست چون مادر نمیتونه چیزی ب ...

من توی کل این ده هفته فقط دو بار بالا آوردم.

ولی بعضی روزا فقط حالت تهوع دارم.بعدش زود خوب میشم.

بعضی روزا اینقد حالم خوبه یادم میره باردارم ولی بعضی روزا خیییییلی بی حالم

یادمه اینقد اوغ میزدم..که شلوارم و همه پر خون میشد از شدت فشار😭😭همیشه هم غش میکردم..شوهرم لواشک می ...

آخی عزیزم😔😔😔چقد سخت بهت گذشته.

خدا رو شکر دختر صحیح و سالم بغلته.

تا چند ماهگی بالا میاوردی؟ هر روز اینجور بودی؟

الآن دیگه خوب شدی؟ غذا رو درست میکنم ولی متاسفانه موقعی که میخوام بخورم یه جوری میشم. شامی کباب رش ...

منم عزیزم بارداری اولمه مثه خودتم‌حالام میگم که الان تو ۶ ماهم ولی هنوز گاهی وقتا صبح ها حالت تحوه دارم از گوشت هم متنفر بودم چه سفید چه قرمزه از همه چی کلا بدم میومد اب میخوردم حالم بد میشد۷ کیلو کم کردم... الان زیاد مهم نیست تازه اولشی همون قرصای ویتامین که دکترت میده رو هم  بخوری خوبه بچت از خودت میگیره زیاد درگیرش نشو نگران نباش چیزای مقوی هم تا ۳ماهت که تموم بشه بعضیام ۴ماه میتونی بخوری وقت زیاده خودتو اذیت نکن دمیترون هم میتونی وقتایی که واقعا خیلی حالت بده بخوری ولی کلا هرچی کمتر قرص مصرف کنی بهتره وسعی کنی تحمل کنی

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
منم عزیزم بارداری اولمه مثه خودتم‌حالام میگم که الان تو ۶ ماهم ولی هنوز گاهی وقتا صبح ها حالت تحوه د ...

فدات عزیزم.

باشه حتما سعی میکنم زیاد به قرص وابسته نشم

اره عزیزم خوبه. داخل همون چای نبات یکم پودر زنجفیل بریز بخور. اتفاقا نبات عالیه. گرمیش اونقدری نیس ک ...

که اینطور. ممنون که گفتی🌷❣

فدات عزیزم. باشه حتما سعی میکنم زیاد به قرص وابسته نشم

قربونت ایشالا بارداری خوبی داشته باشی به سلامت بگذرونی این دورانو❤👌

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
قربونت ایشالا بارداری خوبی داشته باشی به سلامت بگذرونی این دورانو❤👌

ممنون گلم.

هم چنین شما. انشاالله همه مادران باردار بسلامت بگذرونن دوران حامگلی رو.

و بچه شون رو صحیح و سالم و تپل و مپل بغل بگیرن.