2777
2789
عنوان

حالت تهوع...تو روخدا بیایین یه لحظه!کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 52 پست

ممنون از همه دوستانی که کمک کردین.

اَجرتون با امام حسین🤲❣

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
ممنون گلم. هم چنین شما. انشاالله همه مادران باردار بسلامت بگذرونن دوران حامگلی رو. و بچه شون رو صح ...

انشاالله ممنونم عزیزم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا تهوع بارداری زنجبیل عالیه.یه قرص هم هس اسمش زینتوما اونو بخوری حالت خوب میشه(من پزشک هستم)

ببخشید من عرق نعنا میخورم بهتر میشم خوردنش که ضرر نداره؟

خدایا شکرت که منم طعم مادر شدن چشیدم 🙏
هنوزم ادامه داره یا دیگه خوب شدی؟ من خیلی کسل شدم.همش توی خونم. حوصله هیچ کاری ام ندارم.همش دراز م ...

دقیقا هر چی میگی مثل منه منم داغون شدم همششششش خوابم تو خونه با حالت تهوع دمیترون خیلی موثره ولی یبوست میگیرم