2777
2789
عنوان

حالت تهوع...تو روخدا بیایین یه لحظه!کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین بهت نداده؟ ب۶ بخور عزیزم حالت تهوع بیفته

نه.

فقط شبا موقع خواب یه دونه قرص یدوفولیک میخورم.

ویتامین هیچ قرصی نمیخورم.

یعنی باید بخورم؟ چه قرصایی؟

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

من روزی سه تا دمیترون میخوردم.

بعضی از غذا هارو بزار شوهرت درست کنه

یا مادر و خواهرت یا مادرشوهر.

بلخره درک میکنن حال بدت رو

ترشک و لواشک هم موقعی ک یکم غذا خوردی بخور.

بعدم سعی کن میوه زیاد بخوری.

میوه خیلی خوبه فقط وقتی معدت خالیه پرتقال و نارنگی نخور معدت ب سوز میاد

رب انار بخور برا حالت تهوع خوبه بچه رو خوشگل میکنه

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
روزی ۴ تا میخورم دریغ از ذره ای تاثیر

هنوزم ادامه داره یا دیگه خوب شدی؟

من خیلی کسل شدم.همش توی خونم.

حوصله هیچ کاری ام ندارم.همش دراز میکشم یا کتاب میخونم.اصلا حوصله بیرون رفتن هم ندارم

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

عزیزم منم تا ۴ماه کامل داشتم حالت تحوه رو هنوزم دارم دکترم گفت دمیترون میتونی بخوری ولی اونم یه دوسه تا مواقعی که حالم خیلی بد بود خوردم کلا هرچی قرص توبارداری کمتر مصرف کنی بهتره گاهی روزام اصلا چیزی کلا نمیخوردم خیلی حالم بد بود طبیعیه سعی کن بیشتر تحمل کنی غذاهم اگه میتونین یا از بیرون بگیرید یا مادر مادرشوهری کسی واستون بپزه شوهرت بره بگیره که حالت بد نشه 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
سیرابی بخور خوبه برای حالت تهوع. ابجوش نبات زنجفیل

چای نبات هم خوبه؟

من نبات خیلی دوس دارم.ولی از ترس گرمی بودنش نمیخورم.

هنوزم ادامه داره یا دیگه خوب شدی؟ من خیلی کسل شدم.همش توی خونم. حوصله هیچ کاری ام ندارم.همش دراز م ...

من همچنان همینم ۸ هفته ام..بخدا حس ندارم بلند شم فقط زیر پتوام..الان دو روزه خونه مامانمم

نه. فقط شبا موقع خواب یه دونه قرص یدوفولیک میخورم. ویتامین هیچ قرصی نمیخورم. یعنی باید بخورم؟ چه ...

خیلی ها معتقدن ویار زیاد، غیر از تغییرات هورمونی بخاطر کم شدن ویتامین هم هست چون مادر نمیتونه چیزی بخوره و ضعیف میشه. از پزشک بپرس ببین نیاز داری یا نه

اما ب۶ برای از بین رفتن حالت تهوع خوبه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یادمه اینقد اوغ میزدم..که شلوارم و همه پر خون میشد از شدت فشار😭😭همیشه هم غش میکردم..شوهرم لواشک میذاشت دهنم تا بهتر بشم

.اه اه متنفرم از اون روزا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”