2777
2789

سلام خانومای گل.

من باردارم.هفته ۱۰ هستم.

تا ۷ هفتگی حالم خیلی خوب بود.ولی بعدش کم کم حالت تهوع و بی حالی و کسیلی اومد سراغم.

الآن خیلی از غذاها از چشمم افتاده.

واقعا نمیدونم چی بخورم.

تقربیا بی اشتها شدم.میلم به هیچی نمیره.

البته چیزای ترش دوس دارم ولی خیلی کم و با احتیاط میخودم.

عاشق کاهو و لیموترش شدم.ولی با اینا که سیر نمیشم.

کباب درست میکنم بوش اذیتم میکنه خیلی کم میخورم.امروزم قرمه سبزی درست کردم.ولی متاسفانه بالا آوردم.

تو رو خدا بگید چی بخورم.چیکار کنم؟

بعضی اوقات از گرسنگی معدم میسوزه ولی میلم نمیکشه چیزی بخورم.

پسته و بادوم و گردو و فندق مغز کردم آماده بخورم ولی اصلا حتی نگاشم نمیکنم.

میشه اگه تجربه ای دارین بگین.خدا خیرتون بده.

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
اول صبح ناشتا یه دمیترون بخور تا شب شارژی

عه؟ جدی؟

ضرر که نداره؟

فقط یه دونه بخورم؟

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه؟ جدی؟ ضرر که نداره؟ فقط یه دونه بخورم؟

نه واسه بارداریه..تا روزی ۳ تا مجازی عزیزم.صبح و بخور اگر عصر باز حالت بد شد بخور..ولی اگر دیکه نخور..کم کم انشالله بهتر میشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ویتامین بهت نداده؟ ب۶ بخور عزیزم حالت تهوع بیفته

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ویتامین ب ۶ بخوری حالت تهوعت کمتر میشه واسه من نون پنیر خیار خیلی خوب بود حالمو خوب میکرد

من عاشق خیارم.دوس دارم هر لحظه بخورم ولی سردی میشه.بیشتر ضعف میکنم.پنیر دوس ندارم

عاليه منم همين كارو ميكنم حالم عالي ميشه اما يكم ك بگذره ديگه كمتر ميشه تاثيرش

آره این نبود من‌مرده بودم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه واسه بارداریه..تا روزی ۳ تا مجازی عزیزم.صبح و بخور اگر عصر باز حالت بد شد بخور..ولی اگر دیکه نخور ...

قربونت برم.باشه حتما.مرسی

منم دقیقا همینطوری بودم از هفته سیزده به بعد خوب شدم 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞