2777
2789

اخه اصلا زشت هم نیست...چشماس درشت مشکی داره..پوستش گندمیه..دماغش کوچولو..از خیلی از همکلاسیاش خوشگلتره..نمسدونم جیکارکنم..دوسه نقر هستن خیلی توی کلاسشون  اذیت میکنن انکار گروه شدن..از سال اول هی اذیت میکنن..اما امسال دیکه شورشو دراوردن..بهش میکن توزشتی..نشین کنارمون بااون قیافت..تحقیرش میکنن..مقنعه شو میکشن..دخترم همش گریه میکنه...دوبار یامعلمشون حرف ژدم..ولی نمیدونم این همکلاسیاش چه مرگشونه...چه برخوردی کنم

مدرسه صاحاب نداره مدیر و معلم نقش چیو دارن 

برو مدرسه برا مدیر قاطی کن باید والدین اون بچه ها جلوشونو بگیرن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاسش عوض کن

جدی میگم وقتی تو این سن انقد عقده این بچه ها هی رفته رفته بدتر میکنن

یا خودت برو دم مدرسه با خودشون و مادراشون دعوا کن یا تو‌گروه کلاس بگو

چرا همچین اجازه ای میدی

والدین اون بچه هارو پیدا کن بعضی بچه ها تو عالم بچگی هم بی خودن واقعا 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

خیلی خیلی خیلی جدی برخوردکن با توپ پر برو پیش مدیر معاون یا کلاس بچه اتو  عوض کنن یا با اونا برخورد جدی داشته باشن یا اونارو جدا کنن از هم نذار چندتا بچه گستاخ و پررو اعتماد به نفس بچه تو نابود کنن

جاریم وبچش  به بچم گفتن سیاه منم دعوا راه انداختم ولی اون وقیحتر از این حرفاست شوهرم جون به جونش کنم طرف خونواده منم وقتی میرم نمیزارم با بچش بازز کنه هرروز دعوا داریم گفتم تا نیان معذرت خواهی کنن همینه