2777
2789

همسرم ۳۲ سالشه  و از ۱۸سالگی  سیگار میکشه  در حد روزی ۱۵ تا نخ 

قبلنا تصمیم به ترک نداشت ولی الان دوست داره ترک کنه 

مخصوصا اینکه تمام دندوناش داغون  و لق شده و رنگ و روش زرد شده و صورتش خیلب استخونی شده و دهنشم یه بوی دائمی بدی گرفته  هرچی دهان شویی استفاده میکنه یا مسواک میزنه   اصلا بوی دهنش از بین نمیره    البته تمام دندوناش عفونت داره    منم خیلی اذیت میشم ولی عادت کردم  منتها انگاری تازگی یکی بهش گفته بود که بوی دهنت گنده بهش برخورده بود

حالا جدا از اینا چطور میتونم کمکش کنم که ترک کنه.

تا روزی  ۶ نخ  و ۷ نخ هم رسیده ولی باز زیادش کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاسای ناران و ان ای شهرتون..انجمن معتادان گمنام. بگردی قطعا هست کلاسش تو شهرتون..هم برای شما و هم ا ...

نمیدونم شهرمونم بزرگه   کجاس دقیقا     یکم بیشتر راهنمایی کن   اینترنتم نیست سرچ کنم

من اولاش تشویقش میکنم   ولی بعدش میبینم داره زیادش میکنه و به یه ورشم نیست اعصابم دیگ خورد میشه

باید صبرت زیاد باشه وتحملتو بالا ببری مثلا بگو از وقتی کم کردی چقدر صورتت خوشگل شده تعریف کن ازش الکی بگو مثلا فلانی گفته شوهرت چیکار کرده صورتش چاق شده یا چیکار کرده خوشگل شده

خدایا به منم یه بچه بده تروخدا. ...بخود خدا خستم
باید صبرت زیاد باشه وتحملتو بالا ببری مثلا بگو از وقتی کم کردی چقدر صورتت خوشگل شده تعریف کن ازش الک ...

اره بخدا قشنگ کمتر میکشه دو سه کیلو اضافه میکنه کل قیافش تغییر میکنه   اما نمیتونه خودشو کنترل کنه      خسته شدم بقران😢 کاش اونم به اندازه ی من بفکر زندگی بود   

اره بخدا قشنگ کمتر میکشه دو سه کیلو اضافه میکنه کل قیافش تغییر میکنه   اما نمیتونه خودشو کنترل ...

این دوران رو گذروندم خیلی خوب درکت میکنم باید صبر کنی با بداخلاقی بدتر میشه مثلا  کمش میکنه خیلی تشویقش کن بعد که دیدی زیادترش کرد بگو چقدپوستت تیره شده دوباره .یکم باهاش سرسنگین باش که بدونه ناراحتی.اگه مادرش یا کس دیگه درجریانه بهشون بگو دیدنش بگن وای چقد تغییر کردی چیکار کردی

خدایا به منم یه بچه بده تروخدا. ...بخود خدا خستم
نمیدونم شهرمونم بزرگه   کجاس دقیقا     یکم بیشتر راهنمایی کن   اینترنت ...

عزیزم باید بپرسی..نت ک باز شد پیداش کن..ی سری کلاس هست برا شما ک خانواده معتاد (حالا هراعتیادی) هستین روشیادتون میده ک چجوری برخورد کنی باهاش اسمش نارانان هست..و یکسری کلاس هستش به اسمna اینا مخصوص معتاداست..اونجا باهاشون کار میکنن البته روحی و .. هرکدومتونم میتونید اشخاصی ک تجربه دارن و مورد اعتمادن رو ازشون راهنما انتخاب کنید و مثل یک دوست حرفاتون رو بگید و راهنماییتون میکنن...اینو هم یادت باشه خیلیا ترک کردن از این طریق..موفق باشی.

این دوران رو گذروندم خیلی خوب درکت میکنم باید صبر کنی با بداخلاقی بدتر میشه مثلا  کمش میکنه خیل ...

خدا بهم صبر بده و کمکم کنه      میترسم وا بده و نتونه  نمیفهمه شوهرم بی ارادس😢

خانواده ی بی مسئولیتی داره

عزیزم باید بپرسی..نت ک باز شد پیداش کن..ی سری کلاس هست برا شما ک خانواده معتاد (حالا هراعتیادی) هستی ...

ممنون عزیزم....   خدا لعنتشون کنه با قطعی اینترنت مردم رو گرفتار کردن