2777
2789
عنوان

سالاد خوشمزه

1233 بازدید | 57 پست

دوستان میشه سالادی ک خوردین و بگین با دستور تهیه ش؟

سالاد ماکارانی‌.کالباس.خیارشور.نخودفرنگی.سس مایونز.ماست.هویج. درسته؟؟؟ماکازانی و هویج پخته شده منظورمه

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالاد ماکارونی رو با قارچ و ذرت و نخود فرنگی و هویج و مرغ و خیارشور و اویشن و پودر سیر و فلفل و ابلیمو و سس مایونز و ماکارونیدرست میکنم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

من تو سالاد ماکارونی هویج خام میریزم با رنده ی ریز رنده میکنم با مرغ خوشزه تره تا کالباس و ژامبون! می تونی سوسیس سرخ شده هم بریزی با کاهو و پیازچه و گوجه و قارچ و دلمه ک ذرت و نخود فرنگی و سس مایونز زیاد

از همه ی سالادا خوشمزه تره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

گفتی سالاد دوس دارم سالاد سزار بخورم هنوز قسمت نشده😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
من سالاد ماکارونی رو با قارچ و ذرت و نخود فرنگی و هویج و مرغ و خیارشور و اویشن و پودر سیر و فلفل و ا ...

مرغ تا حالا نخوردم خوشمزه س حتما

میخام سوپ شیر درست کنم داخلش مرغه بیشتر درست میکنم برای سالاد

گفتی سالاد دوس دارم سالاد سزار بخورم هنوز قسمت نشده😂

جدی؟؟؟؟من بیرون میرم بیشتر سالاد سزار سفارش میدم ک رژیمی باشه

من تو سالاد ماکارونی هویج خام میریزم با رنده ی ریز رنده میکنم با مرغ خوشزه تره تا کالباس و ژامبون! م ...

باشه عزیزم مرغ میریزم حتما امتحان میکنم

من تو سالاد ماکارونی هویج خام میریزم با رنده ی ریز رنده میکنم با مرغ خوشزه تره تا کالباس و ژامبون! م ...

ادویه و چاشنی هامم به جز مایونز یکم سرکه بالزامیک و پودر سیر و یه کم آویشن و فلفل و نمک و پاپریکا هس

فقط بعضیا ماست هم میریزن که به کل طعم سالادو از بین میبره!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

کاهو داخل سالاد ماکارانی؟؟؟