2777
2789
عنوان

سالاد خوشمزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالاد اسفناج و انارو من تو مهمونی خوردم خوشمزه بود سرچ کن دستورشو شاید بدردت خورد 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
آره  تا حالا نخوردم 😅

مشهدی بیا ببرمت مهمون من عزیزم😊

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
کلم سفید، هویج رنده شده، کشمش، سس مایونز بعضیا گردم هم میریزن که به نظر من یه کم مزه تلخی میگیره گر ...

تو این سالاد شکر هم میریزن یکم با مایونز ک ما بهش میگیم سالاد شیرین 

کلا سالاد خوش خوره چه غذای دیگه ای میخوای درست کنی؟

خیلی فسنجان با مرغ ریش ریش شده دوستدارن.نمیدونم قورمه سبزی یا فسنجون.

یکی هم غذای بیرون کباب یا جوجه

عزیزم فسنجون هم بلدی؟میخام گردو بیشتر و یخورده بادام زمینی با پیاز سرخ کنم بعد باید اب یخ بریزم یا فرقی نداره؟؟میشه برای ۴ تا بشقاب خورشت خوری بگی چندتا ق باید گردو بردارم؟اصلا نمیخام کم بیاد.بعد ک جوش اومد مرغ ریش شده با شکر و رب انار اضافه میکنم چون شیرین دوستدارن شکر بیشتر میکنم تا جا بیفته خوبه؟؟؟

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
خیلی فسنجان با مرغ ریش ریش شده دوستدارن.نمیدونم قورمه سبزی یا فسنجون. یکی هم غذای بیرون کباب یا جوج ...

بادوم زمینی با گردو؟؟تا حالا خوردین خودتون خوشمزس؟

سالاد گلم سفید و انار با سس مایونز  با گل کلمم میشه درست کرد، هردوش خوشمزه اس

فقط همین ۳ تاس؟؟؟کلم سفید ریز خورد کنم با انار دون شده ملس ن 

کاربر @marzi24 طرز تهیه فسنجونو داره ببین 

مشهدی بیا ببرمت مهمون من عزیزم😊

عزیزی .

بخور ب یادم من 😉

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
سالاد اسفناج و انارو من تو مهمونی خوردم خوشمزه بود سرچ کن دستورشو شاید بدردت خورد 

مواد لازم برای سالاد اسفناج و انارانار ۱ عددبیبی اسفناج ۲۰۰ گرمپرتقال ۱ عددنمک و فلفل به میزان لازمرب انار ۱ قاشق غذاخوریمخلوط سرکه و روغن زیتونگردو ۳۰ گرم

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار:

برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.

مطالب پیشنهادی

خانم فاطمه گودرزی علت جوان ماندن خود را لو داد!

راز جوانی نسرین مقانلو = استفاده از ضدچروک گیاهی! شمارت رو وارد کن

اقامت در هر کجای ایران و جهان با رزرو هتل در علی‌بابا

خلافی/ عوارض خودرو داری؟‌با این اپ استعلام و پرداخت کن!

سالاد اسفناج و اناردسته بندی: سالاد و اردور | به وسیله نیلوفر بانو | 

0 دیدگاه ۳۳,۱۰۷ بازدید

امتیاز دهید

3.2 از 23

زمان آماده سازی10 دقیقه برای1 نفر

مواد لازم برای سالاد اسفناج و انارانار ۱ عددبیبی اسفناج ۲۰۰ گرمپرتقال ۱ عددنمک و فلفل به میزان لازمرب انار ۱ قاشق غذاخوریمخلوط سرکه و روغن زیتونگردو ۳۰ گرم

اطلاعات مواد مغذی

273کالری

21.5 گرمچربی

15 گرمکربوهیدرات

9.5 گرمپروتئین

پیشنهادات ویژه 

لوازم مورد نیازت رو با کلی تخفیف بخر__8 آذر در دیجی‌کالا

یه خرید مقرون به‌صرفه داشته باش_8 آذر در دیجی‌کالا

وسایل گرمایشی منزلت رو ارزون‌تر بخر

فقط تا فردا فرصت داری کفش‌ دلخواهت رو با یه آفر ویژه بخری

در به یاد ماندنی ترین شب پاییزی سال، میز شام خود را با سالاد اسفناج و انار رنگین تکمیل کنید. این سالاد آنچنان طعم فوق العاده ای را به شما پیشنهاد می کند که شاید بخواهید هر شبتان را بهشب یلدا تبدیل کنید. سالاد اسفناج و انار به سادگی تهیه میشود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج (برگ های اسفناج کوچک) و گردو استفاده میشود. سس سالاد هم مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و رب انار است که هم طعمی عالی دارد و هم کم چرب و رژیمی است. همان طور که میدانید روغن زیتون از سالم ترین انواع روغن است و خواص زیادی دارد از جمله این که از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری میکند. برای آشنایی با انواع روغن خوراکی، خواص و کاربرد آنها در آشپزی صفحه مربوط را مطالعه کنید.

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار:

برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.

در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید.

گردو را درشت خرد کنید. سپس تمام مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه و مخلوط کنید.

سالاد پاییزی رنگارنگ شما آماده است. نوش جان!

نکته: میتوانید در سالاد اسفناج و انار علاوه بر اسفناج از سبزیجات دلخواه دیگر مثل کلم، کاهو یا کلم بوکلی هم استفاده کنید.

درسته؟

اره مامانم درست میکنه البته با گوشت قلقلی خدایی خوشمزه س.