2777
2789
عنوان

سالاد خوشمزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 57 پست
جدی؟؟؟؟من بیرون میرم بیشتر سالاد سزار سفارش میدم ک رژیمی باشه

اره تا حالا اینو نخوردم و میگن باید جایی باشه ک واقعا خوشمزه باشه 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ادویه و چاشنی هامم به جز مایونز یکم سرکه بالزامیک و پودر سیر و یه کم آویشن و فلفل و نمک و پاپریکا هس ...

اخه مهمونامون در حال رژیم گرفتنن ۲.۳ سس میکنم ۱.۳ ماست.سس بالزامیک و پود سیر اویشن نمک فلفل دارم حله؟

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاهو داخل سالاد ماکارانی؟؟؟

اره فقط بزرگ بزرگ خوردش نکن کوچولو تر از سالاد فصل باشه

مغز وسط کاهو و برگای وسطش که نازک و ترده ترجیحا

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اره تا حالا اینو نخوردم و میگن باید جایی باشه ک واقعا خوشمزه باشه 

اره قبول دارم.یجا رفتم اصلاااا پسندم نبود

اره فقط بزرگ بزرگ خوردش نکن کوچولو تر از سالاد فصل باشه مغز وسط کاهو و برگای وسطش که نازک و ترده تر ...

سالاد فصل چجوری درست میکنی؟

اخه مهمونامون در حال رژیم گرفتنن ۲.۳ سس میکنم ۱.۳ ماست.سس بالزامیک و پود سیر اویشن نمک فلفل دارم حله ...

سس رو کمتر بزن ولی ماست نزن به نظر من! تو ظرف سس خوری هم جدا مایونز بریز بذار سر سفره هرکی خواس بیشتر بزنه

یا اگرم ناچارا خواسی ماست بریزی ماست چکیده یا سون کاله که خوشمزه هس بریز

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
آویشن و جعفری تازه خورد شده هم اضافه کن بجای کالباس هم مرغ میتونی استفاده کنی

جعفری برای سوپ هم دارم.چقدر کارام داره جور میشه ها ها ها.مرغ هم ک با سوپ اوکیه ش میکنم.مرسی

سالاد فصل چجوری درست میکنی؟

فصل هم با هر سبزیجاتی که داری! کاهو و کلم سفید و بنفش و گوجه و خیارسبز و هویج رنده شده با رنده ی ریز و سس مایونز هم تو ظرف جدا میذاری کنار ظرف سالاد

گفتی سالاد دوس دارم سالاد سزار بخورم هنوز قسمت نشده😂

منم دلم خواست 😂😂😂😂

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
فصل هم با هر سبزیجاتی که داری! کاهو و کلم سفید و بنفش و گوجه و خیارسبز و هویج رنده شده با رنده ی ریز ...

اها اینکه همون سالاد کاهو خودمونه.حله

نزنم میگی؟؟؟میدونم اونا میخورن ولی تا اخر شب هی میگن سالاد سس داشت چقدر چیزی خوردیم!ولی من ب فکر غذا ...

کلا سالاد خوش خوره چه غذای دیگه ای میخوای درست کنی؟

منم دلم خواست 😂😂😂😂

سزارو خاست؟😜

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
سزارو خاست؟😜

آره 

تا حالا نخوردم 😅

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر