2777
2789
عنوان

شوهر خاله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 116 پست
عذاب وجدان؟؟؟ چی میگی خاهر... بلانسبت مثل سگ بامارفتارمیکرد. جرات نداشتیم حرف بزنیم... الان بازن و ب ...

انشالله خدا جوابشو میده 

کورد بودن سخته،ولی گذشتن ازش نامردیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان؟؟؟ چی میگی خاهر... بلانسبت مثل سگ بامارفتارمیکرد. جرات نداشتیم حرف بزنیم... الان بازن و ب ...

خواهر دیگه ای هم داشتی؟؟شما چرا با مادرت صحبت نمیکردی؟؟اینا رو واسه یه تحقیق میخوام.مادرتون چه جور اخلاقی داشتن؟پدرتون رابطش با مادرتون و برادرت چه طور بود؟اگه دوس داشتی بگو.حتما حتما حتما برو مشاوره ها خیلی ناراحت شدم باید برون ریزی حرفهات رو داشته باشی انقدر که خنثی بشی

شما الان به راحتی میتونی ازدواج کنی ؟ یا اگه ازدواج کردی رابطه ی زناشویی موفق داری؟

تاقبل ازدواج خیلی مشکل داشتم توزندگیم. یه آدم پوچ بودم که واسه کمبودمحبت هرکاری میکرد.مطلقاهیچ ارزشی براخودم قائل نبودم. هییییچی. فقط دنبال محبت بودم. .. خداروشکر خدا  سختیامو جبران کرد و یه شوهرآقا سرراهم قرارداد که زندگیموازاین رو به اون رو کرد

تاقبل ازدواج خیلی مشکل داشتم توزندگیم. یه آدم پوچ بودم که واسه کمبودمحبت هرکاری میکرد.مطلقاهیچ ارزشی ...

خداروشکر انشالله همیشه خوشبخت باشی گلم

کورد بودن سخته،ولی گذشتن ازش نامردیه.
خواهر دیگه ای هم داشتی؟؟شما چرا با مادرت صحبت نمیکردی؟؟اینا رو واسه یه تحقیق میخوام.مادرتون چه جور ا ...

من تو بچگی از پدربزرگم ضربه خوردم ولی به هیچ کسی نگفتم الان هم که خودم متاهلم باز نگفتم دوست ندارم آبروش و ببرم جلوی عروس هاش و پسرهاش چون الان پیرمرده و معلوم نیست تا کی زنده باشه . با توجه به اینکه وقتی عقد کردم کلی گریه کرد و توی دوران عقدم هم یه بار مریض احوال شد رفتم عیادتش دیدم هی گریه میکنه و میگه من فقط عروسی تو رو ببینم بعد بمیرم .فهمیدم عذاب وجدان داره منم بخشیدمش . 

چندسالته؟ چرا به مامانت نمیگفتیی؟؟؟ داداشت میدونست دوستش هم بهت دست زده؟ چیزی نگفت؟ 

28 سالمه... کاری میکردیم به شدت کتک میخوردیم... یه بارمقاوت کردم بهم گفت اه چیزی نگو توهم حال کنی منم حال کنم دیگه😣😣😣😢😢😢😢 مامانمم کمابیش میدونست. سرآبجی بزرگم یه چیزایی فهمیده بود... امافکرنمیکرد باماهم اینجوری کنه. میترسیدم بهش بگم. نمیدونم چرا واقعا

منم یادمه ت  بچگی داداشم به بهونه کشتی گرفتن هی چیزشو محکم میمالید به من .  مادر پدرا نبای ...

استارتر اينو گفتى ياد دوستم افتادم ا داداشش دو سه بار  ببخشيد در حد ماليدن اونم غير مستقيم اذيتش كرده بود،بعد چندين سال ميگفت يه حس نفرت تو دلم مونده و ازش دورى ميكنم و دوسش ندارم ما كه ميگفتيم شايد بى منظور بوده و تو حساسى ميگفت نه و نميتونم فراموش كنم و ....

پيج يه روانكاو اجتماعى رو كه ميخوندم در مورد كيسايى كه داشت نوشته بود تن و بدنم لرزيد،نبايد به كسى اعتماد كرد

تازه اشتباه ما اينكه فقط فكر ميكنيم دخترا تو خطر هستن در صورتيكه پسر بچه ها رو هم همچين خطرتاى تهديد ميكنه حتى اون خانم روانكاو گفته بود تو جامعه ما آزار جنسى پسرا بيشتر از دختراست

خواهشا حواستون به بچهاتون باشه🙏🏻حالا چه پسر چه دختر

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس