2777
2789
عنوان

وقتی من از دست بچه نه سالم شکایت میکنم بیاین بگم امروز چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

میدونم چقدراز دیدن این صحنه عصبی شدی ولی واقعا تو به نفس کار فکر کن

حالا شاید مقایسه خوبی نباشه اما رابطه خودت و خدا رد ببین

خدا اونقدر بزرگه که نه به عبادتت نیاز داره نه به چیزی. اما وقتی یه نماز ساده و دست پا شکسته میخونی خدا چجوری ذوقتو میکنه و بهت رو میاره؟؟؟ 

تو هم الان یه مامان کاملی که نیازی به کمک بچت نداری اما وقتی قصد و نیتشو میبینی که کمک و خیر بوده باید ذوقشو کنی

خونت تمیز میشه ولی دیگه این روزا برنمیگرده. یه روزی انقد تمیزه اما هیچ کس نیست بیاد به دیدنت چون هرکس سرگرم زندگی خودشه

الهی به امید خودت...  
پسر بچه رو چه به گردگیری!!!

خیلی ها آرزوشونه بچه مستقل بار بیاد پسر من کلاس دوم فقژ ریخت و پاش بند کفششم من میبندم

حالا مشکلی پیش نیومده پاک کن آینه اینارو

ولی اگر ب نظرت بیش فعال اون چیز دیگه اس داستانش

پسر بچه رو چه به گردگیری!!!

وای توروخدا اینجوری نگو 😂بچه خواسته کمکت کنه میدونم خیلی حس بدیه این بلا سر مبل و دیوارا اومده ولی مهم نیته دیگه 

پسر عموی منم یه روز صبح زودتر بیدار شده که مثلا برا زنعموم و بقیه صبحونه درست کنه کل روغن رو خالی کرده بود رو گاز و کابینت 

پسر منم هفت سالشه. از اول انقدرررر عاقل و فهمیده یود ینی زبونزد بود تو فامیل به عاقل بودن.الان ببینی ...

اینم چندسال پیش ته آفتابه رو زده بود تو کثافت خودش مالیده به شیرالات تو حمام دسشویی و کلا هممممه جای حمام دسشوییو قهوه ای کرده بود

😑😑خیلی عجیب غریبی تو دختری مال ی دوره دیگه ای هر ادم با ادم دیگ فرق داره پسرتو با خودت مقایسع میکن ...

مگه خدا به من صبر لیوب بده با این بچه. فقط یه مورد از کاراشو گفتم الان