2777
2789
عنوان

اسباب کشی و دلتنگی😢

541 بازدید | 30 پست

خیلی دلم گرفته هفته دیگه باید تخلیه کنیم و بریم از این خونه ده ساله تو این خونه بودم

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخاین جاب جا بشین

خونمون رو بزرگتر  کردیم تو همین محله ولی خیلی به این خونه دلبستگی داشتم بااینکه کوچیکتر و کهنه ساخت شده

خونمون رو بزرگتر کردیم تو همین محله ولی خیلی به این خونه دلبستگی داشتم بااینکه کوچیکتر و کهنه ساخت ...

انشالله ب سلامتی منم ۲ سال پیش اسباب کشی کردم اومدیم یه شهر دیگه شهرا دوست ندارم ولی خونه را دوست دارم یعنی عادت کردم حالا میگم اگه برگردیم شهر خودمون دلم خیلی برا این خونه تنگ میشه شما هم نگران نباش عادت میکنی و یه عالمه اتفاقای قشنگ برات میافته 

انشالله ب سلامتی منم ۲ سال پیش اسباب کشی کردم اومدیم یه شهر دیگه شهرا دوست ندارم ولی خونه را دوست دا ...

خیلی با همسایه ها خوب بودیم هر روز باهم بچه هارو میبردیم مدرسه کلی خاطرات خوب داشتیم باهم دیگه چجوری از این کوچه رد بشم

دارم دق میکنم

انشالله ب سلامتی منم ۲ سال پیش اسباب کشی کردم اومدیم یه شهر دیگه شهرا دوست ندارم ولی خونه را دوست دا ...

ممنون عزیزم

عادت که میکنم ولی دل کندن از اینجا برام سخته نمیدونم روز اخر چجوری ازشون خداحافظی کنم

ممنون عزیزمعادت که میکنم ولی دل کندن از اینجا برام سخته نمیدونم روز اخر چجوری ازشون خداحافظی کنم

من روزای اخر فقط گریه میکردم ب شوهرم میگفتم نمیخام از اینجا برم از همسایه ها نتونستم خدا حافظی کنم چون فقط گریه میکردم با پیام ازشون خداحافظی کردم چون واقعا همسایه هامون عالی بودن  ولی حالا خوب یا بد دیگع عادت کردم 

من روزای اخر فقط گریه میکردم ب شوهرم میگفتم نمیخام از اینجا برم از همسایه ها نتونستم خدا حافظی کنم چ ...

خیلی سخته این دوماه که خونه خریدیم لذتش رو نبردم همش گریه و بغض میکنم

خوشحال باش خدا بهت فرصت تجربه های جدید داره امیدوارم خونه جدید برات خوش یمن باشه و بهترين اتفاقات رق ...

سلامت باشی عزیزم

دلم اروم نمیشه خواب از سرم این چند شب اخر پریده همش گریه میکنم