2777
2789

لطفا اگه دارین راهنمایی کنین

از تصمیمتان راضی هستین؟ 

از قبل هماهنگ کرده بودین برای اپیدورال 

کدوم شهر و کدوم بیمارستان 

خدایا شکرت انشاالله همه چی خوب پیش میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره طبیعی با اپیدورال

اره من زایمانم با بی دردی بود خیلی عالی بود واقعا نفهمیدم هیچی رو 

هر چند دقیقه بیدار میشدم زور میزدم باز خواب میرفتم بچه به دنیا اومد قشنگ فهمیدم .. اما زایمان بعدیم کلا خوابیدم و هیچی نفهمیدم تا اینکه موقع بخیه زدن بیدار شدم 

به نظر من بیدار بشی باز بخوابی خیلی حس قشنگتری داره چون بچه رو میبینی بهسون بگو حتما میخوام متوجه باشم کلا نخوابم

دخترم با اپیدورال زایمان کرد خیلی راضیه باید یکم دردات شروع بشه تو کمر بیحسی میزنن خودت میتونی همکار ...

خیلی ممنون 

فقط ببخشید کدوم بیمارستان و از چند وقت قبل باید هماهنگ کنی؟ 

اره من زایمانم با بی دردی بود خیلی عالی بود واقعا نفهمیدم هیچی رو  هر چند دقیقه بیدار میشدم زو ...

چقدر خوب من الان اطرافیان هر کی زایمان طبیعی کرده میگه وحشتناکه منم گفتم از اپیدورال استفاده کنم 

شما کدوم بیمارستان انجام دادین دولتی بود یا خصوصی از چند وقت قبل هماهنگ کردين؟ 

چقدر خوب من الان اطرافیان هر کی زایمان طبیعی کرده میگه وحشتناکه منم گفتم از اپیدورال استفاده کنم&nbs ...

بیمارستان خصوصی دارن این امپولا رو برای من به آنژوکت سرمم زدن ..همون موقع که رفتم تو اتاق زایشگاه بهشون گفتم برام بزنین اومدن توضیح دادن و قیمتاشو گفتن .بعد از شوهرم امضا گرفتن 

ولی حواست باشه کلا بی هوش نشی چون همکاری نمیتونی بکنی بعد ازون طرف خیلی بخیه میخوری و مشکلاتت زیاد تر میشه

چقدر خوب من الان اطرافیان هر کی زایمان طبیعی کرده میگه وحشتناکه منم گفتم از اپیدورال استفاده کنم&nbs ...

من مشهدم عزیزم شما کجایین 

ازینکه بیمارستانت از بی درد استفاده میکنه خاطرت رو جمع کن

بیمارستان خصوصی دارن این امپولا رو برای من به آنژوکت سرمم زدن ..همون موقع که رفتم تو اتاق زایشگاه به ...

من شنیدم به اطراف نخاع میزنن اونی که برای تو زدن همون اپیدورال بود یا اسم دیگه ای داشت؟ 

من مشهدم عزیزم شما کجایین  ازینکه بیمارستانت از بی درد استفاده میکنه خاطرت رو جمع کن

من مامانم کرجه خودم کرمانشاه هردو شهر میتونم برم‌ ولی کرمانشاه پرسیدم نداشتن