2777
2789
عنوان

مامانای تیر و مرداد ۹۹ بیاین با هم باشیم.😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 222 پست
من به مامانم و دو تا از خواهرام گفتم و به داداشم و خواهر بزرگم نگفتم همسرم هم به مامان و باباش گفته

خیلی هم خوب...

من نمیدونم چجوری بگم...

خنده ام می گیره بهش فک میکنم 😂 دلم میخواد یکم هیجان انگیز کنم قضیه رو ولی نمیدونم چیکا کنم...

واکنششون چی بود جیو جان

خیلی هم خوب... من نمیدونم چجوری بگم... خنده ام می گیره بهش فک میکنم 😂 دلم میخواد یکم هیجان انگیز ...

همشون ازم دورن ولی کلی خوشحال شدن باور نمیکردن

ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون ازم دورن ولی کلی خوشحال شدن باور نمیکردن

آخی, چه خوب که خانواده همسر دورن :)) خانواده همسر من خیلی خوبنا, ولی همین خوبشم اگه دور بود بهتر بود 😂

اقدام چندمت بود ? تازه ازدواج کردین?

آخی, چه خوب که خانواده همسر دورن :)) خانواده همسر من خیلی خوبنا, ولی همین خوبشم اگه دور بود بهتر بود ...

نه من پنج ساله ازدواج کردم بچه نمیخواستیم خودمون. یکسال اقدام بودم دست و پا شکسته و چند ماه هم تحت درمان بخاطر تنبلی

ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍
نه من پنج ساله ازدواج کردم بچه نمیخواستیم خودمون. یکسال اقدام بودم دست و پا شکسته و چند ماه هم تحت د ...

به سلامتی, خوشبخت باشین...

منم سه ساله ازدواج کردم... مام خودمون نمیخواستیم.

سلام منم ۱۸ ابان موعدم بود..سر موعدم لکه بینی داشتم ک فک کردم پریود شدم.اما قط شد یه هفته بعدش تست زدم ک مثبت بود .آز نرفتم.یک شنبه رفتم سونو قلب کوچولوش تند تند میزد😍گفتن ۶ هفته الان ۶ هفته و ۴ روزم.سایت تاریخ زده ۳۰ تیر🤗