2777
2789
۶سالگی عروسی عموم،مادرشوهرم اولین بار منو اونموقع دیده،میگه انقد گوگولی بودی ادم دوست داشت قورتت بده ...

گوگولی کی بودی تو🤣

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد اون موقع میخواسته خفت کنه 🤣🤣🤣تصورش الانم حرص دراره واقعا

اره بخدا خودمم الانم دارم حرص میخورم دخترم اینکارو کنه میکشمش میگم بدرک ک نمیای عروسی لجشن ب من رفته ولی باز ب انداره من نیس کلا عروسیا همش زهره مارمیکردم براشون 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اره بخدا خودمم الانم دارم حرص میخورم دخترم اینکارو کنه میکشمش میگم بدرک ک نمیای عروسی لجشن ب من رفته ...

اشکال نداره بچه بودی دیگه مادرا ک ب دل نمیگیرن😄

اشکال نداره بچه بودی دیگه مادرا ک ب دل نمیگیرن😄

اره خدا نگهش داره البته تموم مادرارو خیلی بیچاره رو اذیت کردم البته کتکامم خوب خوردم نوش جونم😁😁😁😁

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

چیزی به عنوان لباس عروس نپوشیدم ولی مامانم یه پیرهن کوتاه پفی واسم دوخت پوست پیازی بود خیلی ناز بود چون پف بود بهش میگفتم لباس عروس😍عاشقش بودم ثلی مامانم بخشیدش به دختر داییم اونم گمو گورش کرد عوضی

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

[QUOTE=112288085]چیزی به عنوان لباس عروس نپوشیدم ولی مامانم یه پیرهن کوتاه پفی واسم دوخت پوست پیازی بود خیلی ناز بود ...[/QUOTEعه چ بد حیف شد ک🙃

[QUOTE=112288085]چیزی به عنوان لباس عروس نپوشیدم ولی مامانم یه پیرهن کوتاه پفی واسم دوخت پوست پیازی ...

خیلی نمیدونم چرا مامانم اصرار داشت لباسای بچگیمو ببخشه یدونشو به زور نگه داشتم الانم همش میگم نمیبخشمت همه خاطراتمو بخشیدی به دیگران😒

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
خیلی نمیدونم چرا مامانم اصرار داشت لباسای بچگیمو ببخشه یدونشو به زور نگه داشتم الانم همش میگم نمیبخش ...

مامان منم کلا چیز اضافی نگه نمیداره همه رو میده بیرون رومخمه