2777
2789
عنوان

هیچ وقت چنین زنی نباشید

190 بازدید | 14 پست

ما یک زوج فامیل داریم هم دختر فامیله هم پسر 

پسر ۳۰ سالشه دختر ۳۳ .. دختر از پسر بزرگتره.

خلاصه پسر یک خانه باغ قشنگ مجهز کامل تو یک مکان قشنگ و خوشگل داره..

پسر همه رو همیشه دعوت می‌کنه و خیلیم همیشه اصرار می‌کنه آخر هفته یا تعطیلات بریم خانه باغش 

اما خیلی خیلی کم فامیل یا دوستانشان میرن اونجا ( اونم اگر برن بخاطر اصرار و دعوت زیاد پسر هستش).. یا اصلا نمیرن

چرا ؟!

بخاطر اخلاق های زنش 

(حتی خانواده و فامیل ها و دوستان نزدیک دختره هم نمیرن)

دختره همیشه اینجور بود از دوران مجردی..مغرور ، انگار از دماغ فیل افتاده، پرتوقع ، همیشه طلبکار از همه، خودش هیچ وقت اشتباه نمیکنه ، اخمو ، اهل پز و کلاس گذاشتن بشدت زیاد، بداخلاق ، زبان تند ، تحقیر کردن بقیه ، ...

یک خانه باغ قشنگ با امکانات کامل و مجهز تو یک مکان خیلی قشنگ و زیبا داشته باشی اما اکثریت زمان اونجایی تنهایی 

برعکس زن. پسره خوش رو، خوش اخلاق ، دست و دل باز، باحال، مهربون، همیشه به همه بی توقع کمک کردن ، زبان شیرین ، خنده رو ، اصلا اهل کلاس و پز دادن نیست 

گاهی با خودم فکر میکنم چرا بعضی زن ها اینجورین؟!

همیشه تلاش می‌کنم چنین دختری نباشم ..

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحقیر کردن که کار غیر اخلاقی اون جدا ولی شاید از صمیمیت زیاد خوشش نمیاد منم اینجوری ام دوست دارم آدم ها حد شون رعایت کنن باهام راحت نباشن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اینکه بقیه رو تحقیر کنه و پزو باشه رو نمیپسندم ولی منم درونگرام و جمع و مهمونی رو دوست ندارم

درسته خیلی ها درونگران

ولی وقتی میبینی شریک زندگیت دوست داره باید تعادل را حفظ کنی بعضی وقتها خلوت بعضی وقتا مهمانی و شلوغ 

نباید آدم بخاطر اینکه خودش دوست نداره کاری کنه خانواده اش یا شریک زندگیش به ساز اون فقط برقصن

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

شما که جاش نیستی نمیتونی زود قضاوت کنی شاید بقیه دارن از اخلاقش سوءاستفاده میکنن!

ما از روزی که یادمان میاد هیچکس از پسر سواستفاده نکرده تا الان اخلاق دخترم همیشه همین بوده 

تحقیر کردن که کار غیر اخلاقی اون جدا ولی شاید از صمیمیت زیاد خوشش نمیاد منم اینجوری ام دوست دارم آدم ...

درسته خیلی ها درونگران یا اخلاق ها خاص دارن

ولی وقتی میبینی شریک زندگیت دوست داره باید تعادل را حفظ کنی بعضی وقتها خلوت بعضی وقتا مهمانی و شلوغ 

نباید آدم بخاطر اینکه خودش دوست نداره کاری کنه خانواده اش یا شریک زندگیش به ساز اون فقط برقصن

خوب چطوری این پسر دخترو تحمل می‌کنه ؟؟با شوهرش چطوره ؟

گفتم ؛ پسر بشدت مهربونه بشدت خیلی زیاد 

برای همین زن رو تحمل می‌کنه 

درسته خیلی ها درونگران یا اخلاق ها خاص دارنولی وقتی میبینی شریک زندگیت دوست داره باید تعادل را حفظ ک ...

شاید رفت و اومد با اون ادمها حس خوب بهش نمی‌ده یا از نظر فرهنگی و عقیده باهم تفاوت دارن شاید آدمهای که باهاشون رفت اومد داره از نظر رفتاری بهم نمی‌خورن و... که حرفی برای گفتن باهم ندارن و....خیلی دلایل می‌تونه داشته باشه شما از نظر دیدگاه خودت میبینی و نظر میبینی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من از مغرور بودن بدم میاد 

ولی از اینکه همیشه هم توی خونه باغم یا ویلام مهمون باشه هم بدم میاد

با دوستام دوست دارم برم ولی با فامیل اصلاً

واقعاً به میزبان با مهمان ایرادگیر ایرانی خوش نمیگذره