2777
2789
دیگه حرفیه که زده شده ایرادی نداره

پاک‌ کردم پیاممو 😐

جالب اینه که همون آدمی که عاشقشم و این یکی همو فالو دارن،،،،اگه یک درصد بگیم هینطوری همو فالو نکردن و همو میشناسن ( چون این دو نفر کل شهرو فالو دارن شهرمون کوچیکه)

بهتره حتما حرف رفاقتو پیش بکشم شاید این یه امتحان از طرف اونیه که عاشقشم 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کسی اجبار نکرده ، اول تکلیف اولی رو مشخص کن یه مدت به خودت استراحت بده .ولی امید الکی حتی به عنوا ...

جالب اینه که همون آدمی که عاشقشم و این یکی همو فالو دارن،،،،اگه یک درصد بگیم هینطوری همو فالو نکردن و همو میشناسن ( چون این دو نفر کل شهرو فالو دارن شهرمون کوچیکه)

بهتره حتما حرف رفاقتو پیش بکشم شاید این یه امتحان از طرف اونیه که عاشقشم 😐

پاک‌ کردم پیاممو 😐جالب اینه که همون آدمی که عاشقشم و این یکی همو فالو دارن،،،،اگه یک درصد بگیم هینط ...

اوه به نکته جالبی اشاره کردی 

احتمالش زیاده اون پسره داره امتحانت می‌کنه

جالب اینه که همون آدمی که عاشقشم و این یکی همو فالو دارن،،،،اگه یک درصد بگیم هینطوری همو فالو نکردن ...

به نظرم کارت درست نیست و بچه بازی ، زدیم و واقعا عاشقت بود اون وقت چی ؟! 

تازه الان تو رابطه ای اصلا نباید این فکرها بیاد سراغت هم خیانت محسوب میشه و هم گناه تو حق اون دو تا پسر .

اگه واقعا هدفت کات با نفر اول تموم کن بعد وارد رابطه یا .... شو ، 

به نظرم کارت درست نیست و بچه بازی ، زدیم و واقعا عاشقت بود اون وقت چی ؟! تازه الان تو رابطه ای اصلا ...

با این که نمیخوام‌ وارد رابطه شم،،،،فقط رفاقت

به نظرم کارت درست نیست و بچه بازی ، زدیم و واقعا عاشقت بود اون وقت چی ؟! تازه الان تو رابطه ای اصلا ...

در ضمن من تکلیف چیه اون قبلی رو مشخص کنم!

وقتی اصلا سراغمو نمیگیره پیگیرم نیست دو هفتست با هم حرف نزدیم همینجور بی دلیل انگار رابطمون کات شده

در ضمن من تکلیف چیه اون قبلی رو مشخص کنم!وقتی اصلا سراغمو نمیگیره پیگیرم نیست دو هفتست با هم حرف نزد ...

بدهکار هم شدم بهت ، خودت گفتی هنوز تکلیف اولی مشخص نیست منم گفتم خب کات کن که مرتکب خیانت و گناه نشی دو حق خودت و اون دو تا پسر 

بدهکار هم شدم بهت ، خودت گفتی هنوز تکلیف اولی مشخص نیست منم گفتم خب کات کن که مرتکب خیانت و گناه نشی ...

با اولی خب کاتیم فقط بدون خدافظی، از یه جایی به بعد دیگه حرف نزدیم

با اولی خب کاتیم فقط بدون خدافظی، از یه جایی به بعد دیگه حرف نزدیم

خب بشین با خودت رو راست باشه اگه برگشت دوباره رابطه رو ادامه میدی یا نه ، اگه جوابت نه بعد با دومی وارد رابطه شو چون دل شکست آدما کارما داره تو اینده

اوه به نکته جالبی اشاره کردی احتمالش زیاده اون پسره داره امتحانت می‌کنه

میگم من تکلیفم با اون اولی مشخص نیست اصلا سراغمو نمیگیره پیگیرم نیست دو هفتست با هم حرف نزدیم همینجور بی دلیل انگار رابطمون کات شده.

خیلی هم دلتنگشم،،، دفعه قبلی بینمون ۲۴ روز فاصله و دوری بود که من با فرستادن ریلز پیشقدم شدم بعدش زنگ زد.

الان چیکار کنم دوباره ریلز بفرستم؟ پیشقدم شم؟ نمیدونم بخدا