الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از وقتی یادمه ۱۳سال پیش کلاس اول بودم عقد و عروسی خواهرمپوشیدم یخ بندون بود گفتم زیرسرافونی و جوراب شلواری نمیپوشم بد لجوج بودم بعدمثه سگسگ لرزه میزدم توفیلمش هست یادش بخیر
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
من دختر پاییزم🍁.. از نسل آذر🍂.. از جنس آتش🔥.. صدای رعد و برق باران🌩️لالایی من بوده.. اما قلبم گرم و سوزان است🧡.. دختری که مانند پاییز نقاش شاعر مهربان و زیباست.. اهل ریا نیستم.. عاشق قدرتم.. پس قدرتمندم.. من تنها دختر کمان به دستم🌬️🌧️
عقدش دی ماه عروسیش عید جشناشون جفت توحیاط بود الان دارم فک میکنم ماماته بنده خداموچقد حرص دادم فرض کن همه با کافشنوشالو کلاه من با لباس عروسی ک بندش تاپه و جوراب شلواریم نپوشیدم توارایشگام گریه میکردم اگه زیر سرافونی و جوراب شلواری منو بپوشونید من نمیام
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣