2777
2789

من جنین چهار ماهمو که همه چیش تشکیل شده بودو کامل بود از دست دادمش

خیلیی هزینه و زحمت کشیده بودم جونمو گذاشته بودم

فقط مردشو تونستم ببینم و دایم به وسیلع هوش مصنوعی و هزار چیز در تلاشم قیافشو بازسازی کنم که ببینم اگه بزرگ میشد چ شکلی میشد

دهانه رحمم باز شد جنینم اومد پایین و سقط کردم بیمازستان وفعلا تو خونم علت دقیقشو نمیدونم چ بلایی سرم اومد

اگه این تجربه هارو داشتین بهم بگیدچ حسی داشتین تا چند وقت، چقدر بعد خوب شدین بعدش بازداری موفق داشتید

و دلیل سقطتون چی بوذش

میدونم خیلی ناراحتی ولی اینقد خودتو عذاب نده کاریه ک شده

عکساشو پاک کن کن بزه اونا واقعی هم نیستن فقط خون ب جیگرت میکنن الکی خودتو حرص نده مرض اعصاب و ردان بگیری یائسه شی کلا دیگه بچه دار نشی

بس کن دختر اینکارا چیه

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا سقط داشتم هر دو تو ایست قبلی می کردن و کورتاژ.

شکر خدا سومی برام مموند الان هم چهارمی و باردارم.

خیلی سخته کلی دوندگی و پول خرج کن و امپول بزن.ولی همین ک بچه ات میاد بغلت همه اش یادت میره.

صبور باش و دیگه دنبال بازسازی چهره قبلی نباش.تمرکزت بزار برای بچه بعدیت و توکلت به خدا باشه

منم جنینم ۱۹ هفته بودبا مجوز قانونی سقط کردممن که بعد دو سال هنوز فراموش نکردمتازه بعدشم دوتا سقط دا ...

شما و استارتر 

تهران دسترسی دارید پزشک معرفی کنم پیگیر شید❤️❤️

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم‌خیلی ناراحت شدم💔 انشالله زود باردار میشی بچه های سالم و صالح

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

منم جنینم ۱۹ هفته بودبا مجوز قانونی سقط کردممن که بعد دو سال هنوز فراموش نکردمتازه بعدشم دوتا سقط دا ...

چرا؟جنین‌مشکل داشت؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

عزیزم اینکارارو بزار کنار

خواست خدا بوده

شکر خدا کن و فکر آینده باش

مطمئن باش بهترینارو نصیبت میکنه

توی هر مسئله ی خیریتی هست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری دوممه من ۵سال عضویت داشتم☺️

عزیزم با اینکار فقط خودت و عذاب میدی سعی کن فراموشش کنی و انرری  خودت و برای ی بارداری مجدد قوی و پر انرری نگه داری چون غم غصه جنین از دست رفته جزء افسردگی برات نداره لطفا ب سلامتیت اهمیت بده و قوی باش حتمادخیری و حکمتی بوده ب این دید نگاه کن تا بتونی تحمل کنی