2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باااادام

صبح ها شیره و آرده میخورم بادام میخورم گردو مویز خیلی رعایت می‌کنم بجا شیر شیر بادام میخورم 

کنجد میخورم 

عسل و سیاهدانه ولی فایده ای نداره 

مثلا تا وقتی قرص و سرم و رعایت باشه تا حدودی بالاس ولی چند روز ک دوباره قطع بشه سریع برمیگرده

من داشتم اواخر بارداریم طوری که دکتر هر ۱۲ ساعت بهم قرص آهن داده بود اما بهم اثر نمیکرد کم خونی من با خرما رفع شد روی ۵ الی ۷ تا دونه خرما به علاوه ی کنجند 

یعنی خرما رو پوست میکندم و دونه میکردم بعد با کنجد مخلوط میکردم و میکس میکردم بعد گلوله های کوچیک درست میکردم و باز توی کنجد میغلتوندم و میذاشتم یخچال و هر روز یکی دوتا از اونا میخوردم توی چند ماه کلا کم خونیم از بین رفت البته در کنارش بادام درختی هم روزی ۱۵ تا مصرف میکردم

چای کافیین قهوه : حذف بشه ، قرص اهن گانت و همچنین فروس سولفات ساده خوبه هردوش

قرص اهن موقع گرسنگی با ی قرص جوشان یا ی میوه مثل نارگی یا پرتقال بخور ،

لبنیات ۲ ساعت قبل و بعد قرص اهن ممنون

صبح شیره انگر و خرما و ارده 

عدسی، اسفناج، گوشت و جگر مناسبه 

من داشتم اواخر بارداریم طوری که دکتر هر ۱۲ ساعت بهم قرص آهن داده بود اما بهم اثر نمیکرد کم خونی من ب ...

خرما میخورم بعضی وقتا بادامم میخورم ولی تازه وقتی رعایت غذایی من هست و قرص یا سرم تا حدودی میره بالا ولی چند روز ک قطع بشه یا حوصله نداشته باشم رعایت کنم سریع برمیگرده جوری ک خودم میفهمم

خیلی بی اشتها میشم و سرگیجه هام شروع میشه

چای کافیین قهوه : حذف بشه ، قرص اهن گانت و همچنین فروس سولفات ساده خوبه هردوشقرص اهن موقع گرسنگی با ...

رعایت می‌کنم عزیزم گفتم بالا خوب نمیشه مقطعی تا وقتی رعایت کنم خوبه ولی دوباره برمیگرده😢

خرما میخورم بعضی وقتا بادامم میخورم ولی تازه وقتی رعایت غذایی من هست و قرص یا سرم تا حدودی میره بالا ...

باید استمرار داشته باشی و هر روز انجام بدی منم اگه این رژیم رو کنار بذارم باز دوباره کم خونی ام بر میگرده

برو مزاج درمانی احتمالا جذب آهن خیلی کمه

یه مدت میرفتم دکتر طب سنتی چند نوع دارو گیاهی و دمنوش به من دادن بعد از یک هفته من خونریزی گوارشی پیدا کردم جوری ک از دهنم خون میزد بیرون خیلی خدا بهم رحم کرد