2777
2789
عنوان

کدوم محله بهتره؟بیاین😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 67 پست
بچه ها خب این چه اسکرینیه شاید الان پول اومده دستش  خب من خودم شخصا ازش پرسیدم مشکل. با پولش ...

مرسی عزیزم واقعا پولمون کم بود و زمینمون فروش نمیرفت که خدا روشکر درست شد اما خیلی ناراحت شدم که اون خانم اینجوری برخورد کرد 🙁

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
مرسی عزیزم واقعا پولمون کم بود و زمینمون فروش نمیرفت که خدا روشکر درست شد اما خیلی ناراحت شدم که اون ...

عیب نداره فدا سرت 

همون بیا تهران خوبه 

اون خونه دوستتونم گزینه خوبیه ردنکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کار همسرم شهرستانه و یه زمین داشتیم که فروش نمیرفت چون توی شهرستان پول زیادی میشد براش ۴میلیار ...

عزیزم اولا که اصلا توجه نکن به رفتارهای زشت بعضی ها و برات مهم نباشه اینجور ادمها چشم ندارن موفقیت و خوشی کسی رو ببینن و سریع دنبال آتو میگردن چه در دنیای مجازی چه واقعیت

بعدش هم بله که با این پول میتوتین بهترین خونه ها رو بگیرین تو بهترین محله ها، زیاد هم هست

عزیزم اولا که اصلا توجه نکن به رفتارهای زشت بعضی ها و برات مهم نباشه اینجور ادمها چشم ندارن موفقیت و ...

واقعا درسته حق با شماست دوست عزیزم😍😘

انگار که من خودم نمیدونم چی تایپیک زدم قبلا و نمیدونم کسی میتونه اونا رو بخونه 😒😅

عیب نداره فدا سرت  همون بیا تهران خوبه  اون خونه دوستتونم گزینه خوبیه ردنکنید

ایشالا که بشه دوست عزیز ممنونم ☺️😚😚😚♥️

خب آره عزیزم امروزی بودن یه آپشن خیلی مهم محسوب میشه مگه قراره همیشه بگیم سنتی بودن خوبه؟؟

آخه تعریف ما ایرانیا از امروزی بودن کسایی که اتقادات مذهبی ندارن و حجاب و اینا براشون مهم نیس!!!! 

و البته که من منظورم این نیس که هرکی که به نظر مذهبی میاد خوبه ولی قرار هم نیس هرکی که اوپنتره بهتر باشه. 

فرهنگ و شعور به این چیزا نیس!!!!

تموم شد... دنیای من رفت.... حالم خیلی بده.