2777
2789
عنوان

کدوم محله بهتره؟بیاین😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 67 پست
البته این قیمتی هم که گفتم بازم بالاترم هست بستگی به ساخت خونه و سالش و....اینا داره  ولی منظو ...

نمیگم پایینه نسبت به قیمتای بالای تهران گفتم 

حالا خودم خونه 500 تومنی ام ندارم ولی قیمتارو میدونیم همه دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم پایینه نسبت به قیمتای بالای تهران گفتم  حالا خودم خونه 500 تومنی ام ندارم ولی قیمتارو می ...

درسته عزیزم 

حالا من فقط قیمت شریعتی دارم 

چون خودم شمالیم قیمت اینجا بهتر دستمه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
مثلا میگم اگه قراره 2 میلیارد پول بدی همون بری شهرستان خونه خوب و شیک بهتره چون تو تهران با 2 میلیار ...

ولی میشه رهن کرد یه خونه ی خوب توی محله خوب؟

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

من به شخصه باید جزییات صورت مساله رو دقیق بدونم تا راهنماییت کنم لطفا همه چیو بریز تو داریه   

خخخ شوخی کردم 

ببین قطعا تهران با هیچ شهر دیگه ای قابل قیاس نیست اصلا پر از امکاناته هر شهری هرچقدر شیک باشه به بالاشهر تهران نمیرسه درختای تنومند و قدیمی در کنار ساختمونهای بینهایت شیک که این فقط ظاهرشه قطعا امکانات و دسترسی هاش هم منحصر به فرده فقط ترافیک و الودگی هوا که این دومی بیشتر برای مناطق پرتردد تره 

اگه میتونی بنظر من جردن و نیاوران  و ولنجک و سعادت اباد 

چون امروزی ترن بهترن؟    

دقیقا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...