2777
2789
عنوان

کدوم محله بهتره؟بیاین😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به شخصه باید جزییات صورت مساله رو دقیق بدونم تا راهنماییت کنم لطفا همه چیو بریز تو داریه   ...

خخخخخخخخ مررررررسی عزیزم من میخوام یه خونه بالای ۱۳۰متر رهن کنم سه نفر هم هستیم من و شوهرم و پسرم خودم تهران رو دوست دارم همسرجان میگن تهران شلوغه ترافیکه دوده بریم یه جایی که پر از هوای پاک و درخته و امکاناتش واسه پسرمون که ۸ سالشه اوکی باشه اصلا یه ووووووضعی داریم باهم 😅😅

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
زعفرانیه هم خیلی خیلییییی محشره  کلا من عاشق محله های بالا ولی دور خیابون ولیعصرم  خدا ق ...

خونه ی دوستمون زعفرانیه ست یه پیرمرده که دوست همسرمه خانمش فوت کرده بچه هاش یکی المان یکی فرانسه بعد یه خونه ۴ طبقه داره همش هم میگه بیاین اینجا ولی همسرم قبول نمیکنه 😩

زعفرانیه درسته خوبه اما خیلی شلوغه و معمولا ترافیکه همینطور فرشته 

شما اول باید محل کارتون و... رو در نظر بگیری که مسیر هم براتون راحت باشه

من الان فرمانیه ام خودم اما همسرم کارش مرکز شهره و بنده خدا حداقل ۱ تا ۱/۵ ساعت توی ترافیکه موقع برگشت تازه ما دسترسیمون به اتوبان صدر خوبه 

خیلی مهمه که خوش مسیر باشه بین محل کار ومنزل

عزیزم این مال قبلا بود الان وضعیتمون اوکی شده قرار نیست که همیشه ادم پولش در یه حد باشه حالا اسکرین گرفتین که چی بشه؟؟؟قبلا تهران جزو گزینه هامونم نبود حتی الان میتونیم بریم 

بچه ها خب این چه اسکرینیه

شاید الان پول اومده دستش 

خب من خودم شخصا ازش پرسیدم مشکل. با پولش نداری گفت نه 

وقتی با زبون خودش میگه مشکل ندارم یعنی نداره دیگه خداروشکر 

خب چه لزومی داره برید اسکرین بیارید که ثابت کنید پول داره یا نه 

زعفرانیه درسته خوبه اما خیلی شلوغه و معمولا ترافیکه همینطور فرشته  شما اول باید محل کارتو ...

عزیزم کار همسرم شهرستانه و یه زمین داشتیم که فروش نمیرفت چون توی شهرستان پول زیادی میشد براش ۴میلیارد که فروش رفت خدا رو شکر میخوایم خونه رهن کنیم فک میکنم با توجه به اینکه توی دیوار و شیپور نگاه کردم بتونیم با ۱/۲میلیارد پول پیش خونه اجاره کنیم 

البته خیلی ناراحت شدم که اون خانم سریع از تایپیک های قبل اسکرین گرفت که یعنی چی داری دروغ میگی!و تیکه پروند اصلا خوشم نیومد از کارشون