2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 62 پست
باورت میشه دوست صمیمی ندارم...خاهرم ندارم... همیشه هم جلو همه ی جور نشون دادم که خییییلی خوشحال و خو ...

خب عزیزم مشکلت چی؟؟؟

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه دوست صمیمی ندارم...خاهرم ندارم... همیشه هم جلو همه ی جور نشون دادم که خییییلی خوشحال و خو ...

با همسرت چی راحت نیستی؟

میدونم دلت واسه بقیه میسوزه ولی الان این خودتی که نیاز به کمک داری 

خب عزیزم مشکلت چی؟؟؟

از همه چیز خسته ام از زندگی خسته ام... همش استرس دارم ... هیشکی حالمو نمیفهمه.... هیچی خوشحالم نمیکنه هیچ اتفاق خوبی برام نمی افته... 

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
از همه چیز خسته ام از زندگی خسته ام... همش استرس دارم ... هیشکی حالمو نمیفهمه.... هیچی خوشحالم نمیکن ...

ازشوهرت وخانوادت راضی هستی؟؟؟

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.
با همسرت چی راحت نیستی؟ میدونم دلت واسه بقیه میسوزه ولی الان این خودتی که نیاز به کمک داری 

نمیدونم چرا نمیتونم بهش بگم اخه کلا ادم حساسیه هروقت یکم باهاش درد دل کردم فرداش رفته تو خیابون دعوا کرده یا تو محل کارش....

من خیلی تنهام

عزیزم ارتباطتو با خدا بیشتر کن

سعی کن بیشتر باهاش درد و دل کنی و ازش کمک بخوای

سعی کن بیشتر به حرفاش گوش کنی و عملتو قوی تر کنی

مطمئن باش اگه این ارتباط بهتر و بهتر بشه زودتر و زودتر خوب میشی

چاره ی همه ی دردای آدم خداست...

حتی اگه پدر و مادر و خواهر و برادر و شوهر آدم بهترین بهترین باشن، بازم آدم ته ته قلبش تنهاست...

تنها همدم خداست...

تورو به خودش میسپارم...

عزیزم ارتباطتو با خدا بیشتر کن سعی کن بیشتر باهاش درد و دل کنی و ازش کمک بخوای سعی کن بیشتر به حرف ...

اخ گفتییی...کلا نماز نمیخونم .. هر وقت اراده میکنم دو روز میخونم دیگه نمیخونم

😭😭😭😭😭

💖💖💖💖💖💖منم یه مدت ک ۱۸بودم از مشکلات خانواده خیلی خیلی وخیم افسرده و داغون بودم و دیگه فقط فکر خودکشی 

اما این کلیپ ها رو ک نگاه کردم همه چی واسم تغییر کرد 

الانم ک بهترین حال و روز و دارم 

یاد گرفتم اگر نتونم چیزی و حل کنم بذارم ش کنار و کار جدیدی و انجام بدم راه جدیدی و پیدا کنم هدف جدیدی و بذارم 

به هرحال سرنوشت نمیشه بعضی چیزها رو تغییر داد اما میشه چیزهای جدیدی و ساخت 

I'd walk straight through the bullet😏