2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 62 پست
میرم پیش روانپزشک اصلا نمیتونم این حرفو بگم انگار میشم یه ادم. دیگه

پیش روانشناس هم باهاش برو . چون اون با مشاوره خیلی بهت کمک مبکنه ولی روانپزشک بیشتر جنبه دارویی و تا خودت نخوای اثر دارو ها کمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم برا داداش کوچیکم پیسوزه وگرنه صد درصد میکردم  البته ی بار کردما ناموفق بود. الان دیگ ...

من تاحالا نکردم فقط دلم برا مامانم میسوزه

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

ضعیف نباش. زندگی سخته اما غیر قابل تحمل نیست 

یه روز تصمیم گرفتم خودم باشم عاشق باشم دیگه چیزی برای پنهان کردن نداشته باشم دروغ نگم با زندگی کسی کاری نداشته باشم  محبت کنم ببخشم... دنیام رنگی شد اونجور ک دلم خواست شدم اون جور ک دلم خواست نفس کشیدم ، زندگی کوتاهه از خودت لذت ببر❤️
پیش روانشناس هم باهاش برو . چون اون با مشاوره خیلی بهت کمک مبکنه ولی روانپزشک بیشتر جنبه دارویی و تا ...

یه مدت دارو میخوردم ولی گذاشتم کنار ... اصلا حال روحیم خوب نیست... فقط از خدا هرشب میخابم صبح بیدار نشم

میرم پیش روانپزشک اصلا نمیتونم این حرفو بگم انگار میشم یه ادم. دیگه

این دفعه دوستی کسی رو با خودت ببر و به اون بگو که به دکترت بگه

خواهرانه نصیحتت میکنم چون آدمهایی که افسردگی حاد داشتن رو دیدم و دقیقا همین دیدم که نمیتونن به دکتر راستشو بگن

دارو بهت میده خوب خوب میشی بهت قول میدم

آخ گفتی 

ببین یوتیوب کلیپ هایDr. Jordan Peterson و نگاه کن در مورد خودکشی 

و درمورد اونایی ک فرزندانشون خودکشی کردن صحبت میکنه 

خیلی قشنگ مادر یه دختری میگفت تقصیر من اگر من بیشتر به حرفش گوش میکردم اگر من بیشتر بهش پول میدادم اگر بیشتر میذاشتم تلویزیون نگاه کنه خودشو نمیکشن این زن حتی میگفت اگر میذاشتم نده مدرسه بهتر بود شاید دوس نداشت بره ولی زنده بود روی کوچیک ترین اتفاقات خودشو مقصر میدونست 

اونایی ک خودکشی میکنن خودشون و رها میکنن ولی زندگی بقیه تا آخر عمر لحظه لحظه اش مر عذاب و عذاب وجدان ک میگن ای کاش اگر ما فلان کارو کرده بودیم

I'd walk straight through the bullet😏
این دفعه دوستی کسی رو با خودت ببر و به اون بگو که به دکترت بگه خواهرانه نصیحتت میکنم چون آدمهایی که ...

باورت میشه دوست صمیمی ندارم...خاهرم ندارم... همیشه هم جلو همه ی جور نشون دادم که خییییلی خوشحال و خوبم...اگه بگم این حرفارو فقط ناراحتشون میکنم دلم نمیاد بخدا

یه مدت دارو میخوردم ولی گذاشتم کنار ... اصلا حال روحیم خوب نیست... فقط از خدا هرشب میخابم صبح بیدار ...

خوب عزیزم روانشناسو برو . مخصوصا روانشناس حاذق دارو که بهت نمیده. هدفی تو زندگیت داری؟

منم مرگ برام شیرین تراززندگی هس ولی تاخدامنونخادنمیرم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،