2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 62 پست
خوب عزیزم روانشناسو برو . مخصوصا روانشناس حاذق دارو که بهت نمیده. هدفی تو زندگیت داری؟

یچ هدفی ندارم تنها ارزوم بارداری بود که اونم نمیشم

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
میگم شوهرم بد نیست خانوادمم خیلی دوستم دارن 

خودمم داغونم میخوام برم مشاوره شماهم حتمابرو٬بچه داری؟

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم داغونم میخوام برم مشاوره شماهم حتمابرو٬بچه داری؟

نه ندارم باردار نمیشم....دوس دارم برم ی جا به کسی و چیزی فکر نکنم ولی نمیشه انقد فکر و خیال تو سرم زیاده 

یچ هدفی ندارم تنها ارزوم بارداری بود که اونم نمیشم

خوب خودتو با یه کاری کلاسی چیزی سرگرم کن .در کنارش به درمانت هم برس اینجوری چون استرس کمتری بهت وارد میشه شاید درمانت هم بهتر انجام بشه بعدشم خودت شاد میشی .

..

خوب خودتو با یه کاری کلاسی چیزی سرگرم کن .در کنارش به درمانت هم برس اینجوری چون استرس کمتری بهت وارد ...

توروخدا برام دعا کن ... دلم لک زده برای یک ساعت آرامش محض

نه ندارم باردار نمیشم....دوس دارم برم ی جا به کسی و چیزی فکر نکنم ولی نمیشه انقد فکر و خیال تو سرم ز ...

اگه بهتون چند تا پیشنهاد بدم برای بهتر شدن زندگتون اجرا می کنید؟؟!

لیس النسان الا ما سعی
اخ گفتییی...کلا نماز نمیخونم .. هر وقت اراده میکنم دو روز میخونم دیگه نمیخونم

برای فردا صبح گوشیتو زنگ بزار و برای نماز صبح پاشو، بعد نمازتم سرتو رو سجده بزار و هرچی دوست داری به خدا بگو و باهاش صحبت کن، دعاهای بعد نماز خیلی اثرداره، مخصوصا بعد نماز صبح، مخصوصا که هنوز هوا تاریکه، حتی خدا میگه من دوست ندارم که بنده ای بعد نمازش از من چیزی نخواد، دیگه حاجتی نداره یا به من احتیاج نداره.

به خدا یک قدم بری سمت خدا صد قدم سمتت میاد...

به خدا هیچکی برای آدم خدا نمیشه حتی اگه همه فرشته باشن...

امتحان کن.

برای فردا صبح گوشیتو زنگ بزار و برای نماز صبح پاشو، بعد نمازتم سرتو رو سجده بزار و هرچی دوست داری به ...

ممنون دوست مهربونم حتما اینکارو میکنم...شما هم برام دعا کن

1-نمازاتون رو جدی پی بگیرید، توسل به ائمه بکنید

2- به طبیب طب اسلامی روجوع کنید! مطمئنا مشکلتون حل می شه ، هم بحث بچه دار شدن وهم بحث سودا ی ذهنتون! مطمئن باشید

لیس النسان الا ما سعی
توروخدا برام دعا کن ... دلم لک زده برای یک ساعت آرامش محض

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خودت به خودت کمک کن . عضو کانال های معتبر روانشناسی شو. بازم میگم خودتو سرگرم کن این چیزا یادت میره . کلاس زبان . خیاطی ارایشگری . کتابخوانی . عکاسی . اشپزی. بری انجمن های فرهنگی هر چی استعدادته

هر روز که بلند میشی از صبحش دنبال غذا درست کردن باش که هم خروجی خوبی داره غذات هم سرگرمی.

کاردستی هر چی تو هنرته درست کن ادم هنر دست خودشو ببینه توانایی هاشو که ببینه کیف میکنه

روابط دوستانه و فامیلیتو بیشتر کن(البته اگه فضول و اعصاب خورد کن نیسن)

راستی ورزشم به ادم خیلی نشاط میده

1-نمازاتون رو جدی پی بگیرید، توسل به ائمه بکنید 2- به طبیب طب اسلامی روجوع کنید! مطمئنا مشکلتون حل ...

چشم حتما این کارها رو انجام میدم...شما هم برام دعا کنید

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم خودت به خودت کمک کن . عضو کانال های معتبر روانشناسی شو. بازم ...

چشششم عزیزم ممنون از راهنماییهای خوبت دوست مهربونم ایشالا خدا دلتو اروم کنه