2777
2789
عنوان

من سقط کردم بعد خانواده شوهرم چند روزه اینجا میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 38 پست

عزیزم سقط بدتر از زایمان هست. شما الان باید خوب استراحت کنی. چه خوبه که کسی هست مراقبت باشه. میدونم گاهی دوست داری تنها باشی بهتره با همسرت مشورت کنی مثلا با هم‌برید تو ماشین بشینی دور بزنی یکم حال و هوات عوض بشه. مادرت نمیتونه بیاد پیشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم.میخای میخای خلوت کنی.امامواظب باش یوقت پیشونی ترشی نکنی.

یشب باشوهرت بارامش بشین بگوبریم برامامانت یه هدیه بخریم خیلی وقته اینجاست داره زحمتمومیکشه.بیشترازاین حس شرمندگی میکنم.اگه میشه یجوری راضیش کن بره که ناراحت نشه.

اسی اجازه داد؟زشته تو همه تاپیکا

شما نیا

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اصل کارا نگفتی چند روز خونتون؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ان شاالله دامنت سبز میشه، فقط جدای از بحث تاپیکت، برای بارداری بعدی باید سرکلاژ کنی، منم اولین بارداریم ۲۲ هفته زایمان زودرس شدم دلیلش هم نارسایی دهانه رحم بود که خود به خود باز شد و منجر به زایمان شد

صبر کن خیلی سخته چهار ماه بود به هش عادت کرده بودی صبر کن از ته دل برات آرزوی بهترینهارو دارم 

منم هفت ماه پیش سقط داشتم تا تنهامیشدم میزدم زیر گریه اشکم بند نمیومد دوباره خدای مهربون به دلم نگاه کرد و باردار شدم 

خدا ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری 

صبر کن خدا مهربونه برات بهترینش میده

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تاپیگ بود زن زائو بود خانواده شوهرش اومده بودن اونجا کاری هم نمیکردن  خانومه برای شیردادن لباس عوص کردن پد عوض کردن دردسر داشت.

استارتر نیمه پر لیوان ببین.

به شوهرت بگو از مادرش تشکر کنه و ببره خونش. اونم شاید تو رودربایستی مونده نمبتونه بره

این زن انسانیت داره به خیال خودش داره محبت میکنه شما فراموش کنی مراقب باش دلش و نشکنی خوبی داره میگنه ولی باید برن شما تنها باشی سعی کن دلش و نشکونی قدر زحماتش و بدون گلم  میتونی به همسرت بگی برنامه بذاره برا سفر ؟همسرتم بهش بفهمونه کافیه برن خونشون؟

خیلی خوبه عزیزم من این تجربه رو داشتم بچم رو توی ۷ماه از دست دادم دوران خیلی بدیه دیگه بهش فکرنکن بازم باردارمیشی و بچه دنیا میاری ولی نزار افسرده بشی عزیزم دورت شلوغ باشه خوبه

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

به نظر مادرشوهرت نیتش خیره حالا من وقتی بچه اولم سقط شد آنقدر خانواده شوهرم بهم تیکه کنایه زدن قدرمادشوهرتو بدون انشالله تا سال دیگه همین موقع به نیمی تو بغلت باشه تا غم از دست دادن این بچتو برات کمرنگ کنه