2777
2789
عنوان

خدا یکی ,محبت یکی ,یار یکی

552 بازدید | 40 پست

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
صدا و سیمایی که زیر نظر مستقیم ایشونه این برنامه رو‌میسازه مردم میفتن به جون هم بعد ناجی م ...

رهبر خیلی غریبه 

😐

کی گفته صدا سیما ازشون اجازه گرفته?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدا و سیمایی که زیر نظر مستقیم ایشونه این برنامه رو‌میسازه مردم میفتن به جون هم بعد ناجی م ...

اگه اینجوری ک شما فکرمیکنید بود سریال گاندو رو جلو بازپخششو نمیگرفتن..‌

مستند جاسوسان ک پریروز تو لیست پخش بودو جلوشو نمیگرفتن...

اینطور نیست

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
ارههههه تاپیک های خیانت نی نی سایت الکیه   عمه منم که مدااااام خیانت میکنه به زنش😡

چیزی ک فتوا هست با چیزی ک مردم عمل میکنن یکیه?

شما چه مشکلی داری؟!عزیزم قانون اساسی بخون محدوده اختیارات مشخص کرده .مثل انتخاب رییس تون که هرگندی میزنه میندازین تقصیر ایشون

ارههههه تاپیک های خیانت نی نی سایت الکیه   عمه منم که مدااااام خیانت میکنه به زنش😡

😐چه ربطی داشت الان؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
شما فقط بگو صدا و سیما مستقیم زیر نظر کیه؟؟ کی رییسشو تعیین میکنه؟؟؟

رییسشو اقا تعیین میکنه

هرمسئولی هم وظایف خودشو داره

مگه ما مثلا رییس جمهورو تعیین میکنیم میشینیم ریز ب ریز کاراشو نظارت میکنیم؟

شما فقط بگو صدا و سیما مستقیم زیر نظر کیه؟؟ کی رییسشو تعیین میکنه؟؟؟

من اطلاع ندارم اما رهبر بیاد مچ کدومو بگیره !!

این همه اختلاس این همه پارتی این همه اقازادگی......

اخرش دست ب دامن ملت شده

ایشون فتوا دادن یار یکی  جامعه رو هم ببین که یار همه یکی هست الان؟

تا خانم قبول نکنه همسر دوم نشه،مرد هم نمیتونه تعدد کنه.چه ربطی به رهبری داره؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

واقعا.عجب.حالا نه انگار ملت خیلی وضعشون خوبه که بتونن خرج چندتا زن بدن.یکی از این آقایون بپرسه حالا چرا اسمی از بیش از یک میلیون جوان مجرد نمیارید که بخاطر گرفتاریای مالی نمیتونن ازدواج کنن.بعضیا مثل اینکه صداشون از جای گرم درمیاد.یه زری میزنن.خیلی مجردا نمیتونن زن بگیرن.خیلی متاهلاهم بخاطر مشکلات مالی زیاد شرمنده زن بچششونن.کاشکی طرف واسه حرف زدن از چهارتا مشاور قویتر و صریح تر و عالم تر به واقعیتهای جامعه کمک بگیره.بعد حرف بزنه