2777
2789
عنوان

دورهمی فقیرانه😁😅

379 بازدید | 35 پست

تولدم ۲۵ آذره.

تولد دوست خیلی خیلییییییییییی صمیمیم ۲۷ آذر.

معمولا تولدارو باهم میگیریم .

حالا گفتم ماکه دیگه بزرگ شدیمو تولد ۲۱ سالگیه ومن حوصله غر وفر ندارم بیا دورهمی‌بگیریم.

حداقل باهم حرف بزنیم.

ولی ما پول نداریم😐

پس تصمیم گرفتیم اینجوری تدارک ببینیم:

از اونجایی که من کین شیرین سراهارو نمیخورم خودمون کیک درست کنیم .

میوه بگیریم.

فینگر فود.

چون سرده آش.

هات چاکلت.

سمبوسهه های کوچولووو همراه سس.

ذرت.

همین🙄

کمه🙄🙄

زشته؟؟؟

بعد دورهمی عصره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که مبارکه😍

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

اینافقیرانست واقعاا؟

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

کین شیرین سرا چیه؟

این فقیرانه شما. لاکچریه ماس😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بنظرم کمه ی پنچ شش مدله دیگه درست کن 😐😐

خداجوونم شکرت بخاطر عشقم شکرت بخاطرهمسر مهربونم شکرت بخاطر زندگیم خداجووونم همه ی عاشقارو بهم برسون آهای توک امضای منو می‌خونی الهی حاجت روا بشییی و زندگیت پراز آرامش باشه الهی🤲🤲

نه عزیزم خیلیم خوبه مبارکتون باشه ایشالا به همه‌ی خواسته ها و آرزوهاتون برسید❤️❤️

دوستم دقیقه وقت بذار امضامو بخون لطفا 💗 دوستم اگه دوست داشتی با دل پاکت سه تا صلوات مهمونم کن تا به سه تا هدفی که دارم برسم میدونم خیلی راه درازی در پیش دارم ولی همش میترسم نکنه مشکلی پیش بیاد نتونم موفق بشم اگه دوست داشتی برای موفق شدنم دعا کن اگه وقت کردی صلوات مهمونم کن❤️💕برات دعا می کنم 💋 💋 درضمن اون بچه ای که پروفایلم گذاشتم اسم بچه آیندمه🥰 وتیکرمم تیکر رسیدن به هدفمه 🤗 ۹۹/۷/۱