2777
2789
عنوان

دورهمی فقیرانه😁😅

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه عالی خدامیدونه چقدر خوش میگزره من و دوستمم ازینکارا زیاد میکردیم با کمتر اازین مثلا با ی قابلمه بزرگ سالاد ماکارونی و سیب زمینی سرخ کرده و کیک و چای ی مهمونی بیست نفره گرفتیم اینقدرررررر زدیم رقصیدیم تا عمر داریم یادمون نمیره

عالیه عالی خدامیدونه چقدر خوش میگزره من و دوستمم ازینکارا زیاد میکردیم با کمتر اازین مثلا با ی قابلم ...

منم چنین چیزی میخوام.

ولی دوستم میگه ن کمه دلم میخواد بیشتر از کنار هم بودن لذن ببریم نکه بخوریم .

گشنه که نیستیم.

اخه دوستم میگه کمه. وگرنه من نون وخیار هم مشکلی ندارم بشون میدم🤣 دوستامن راحتم باشون

اگر از مهمونی خوشت میاد کم کم دنگی پارتی رو بین دوستات باب کن  .مگه ما چ فرقی با جوونای اروپا داریم اونام همیشه تو مهمونیین ولی هر کی ی چیزی میاره و ساده میپوشن و کم ارایش میکنن اما حسابی خوش میگزرونن .ما هم هر سه ماه دنگی پارتی داریم خیلی هم توپه

منم امشب سالگرد ازدواجمونه ولي از صبح افتادم حال ندارم همسزمم مهمونا رو دعوت کرد رستوران. دوس داشتم تو خونه جشن بگیرم 😔

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍