2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح یکی دوساعت بعدش چون سرکاره دیگه حرف نمیزنیم تا غروب غروب ساعنای ۵ و اینا شروع میکنیم پیام بازی تا ۱۰ شب بعد ۱۰ زنگ میزنه تا وقتی ک من پشت گوشی خوابم ببره

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
وای عزیزم راست میگی 

کافیه یک دقیقه دیر جواب بده

میدونم خیلی خبیثم اما خب چیکار کنم😰 چون دوریم از هم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
صبح یکی دوساعت بعدش چون سرکاره دیگه حرف نمیزنیم تا غروب غروب ساعنای ۵ و اینا شروع میکنیم پیام بازی ت ...

وای خوش بحالت انشاالله خوش بگذره مال من فقط ساعت ۸ اینامیزنه کلا طرفدار چت نیست

کافیه یک دقیقه دیر جواب بده میدونم خیلی خبیثم اما خب چیکار کنم😰 چون دوریم از هم

وای خوش بحالت انشاالله خوش بگذره من که از دوریش گریه کنم میگه گریه نکن چون فکر میکنم دوسم نداری 

وای خوش بحالت انشاالله خوش بگذره مال من فقط ساعت ۸ اینامیزنه کلا طرفدار چت نیست

مرسی گلم اخه ازم دوره میدونه دلم خییییلی براش تنگ میشه ادم کم حرفیم هس اما انقد خودم انقد حرف میزنم ک تازگیا اونم مث من پرحرف شده خخخخ

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
مرسی گلم اخه ازم دوره میدونه دلم خییییلی براش تنگ میشه ادم کم حرفیم هس اما انقد خودم انقد حرف میزنم ...

وای قربونت ما فقط دو شهر از هم دوریم فدات مال منم کم حرفه منم از وقتی ازدواج کردم خیلی پرحرف شدم 😅چون اونقدر میرم مهمونی پیش دخترا اونقدر حرف میزنیم

وای خوش بحالت انشاالله خوش بگذره من که از دوریش گریه کنم میگه گریه نکن چون فکر میکنم دوسم نداری  ...

چهار ساله دوریم از هم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

این گوشی مثه خونه زندگیم میمونه

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
از صبح تا عصر که سرکاره، شبا یکی دو ساعت چت میکنیم و تلفنی هم هر روز یا یه روز در میون حرف میزنیم، ا ...

انشاالله هزاران سال در سلامتی و خوشبختی زندگی کنید مال منم شبیه تویه فقط اهل چت نیست منم که خدایی مه روزی باهم چت کنیم 😅😅