2777
2789
عنوان

با اینکه عاشق ااون یکی بودم ولی حالا دارم دیونه این میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 89 پست
اوکی فکر نکنم شمما ایران زندگی کنین ؟؟؟؟

منم ایرانم همین نزدیکهای شما😜

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
من اینقد از بچه دوم میترسم که ۲ تا روش پیشگیری استفاده میکنم هم آی یو دی گذاشتم همم کا ندوم

چه بد.....

بچت گناه داره در حقش ظلم نکن تک فرزندی خیلی سخته

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=110664917]میشه جوابمو بدی ؟کدوم شهر زندگی میکنید؟وضع مالیتون چطوره؟تحصیلات خودت و همسرت 

اصفهان ماهی دوتومن درامدمون

لیسانس

من همیشه میگفتم 6 تا ولی الان ی دونه دارم و واقعااااااااا دیگه نمیخوام

هم شرایط مالی سخت شده هم ناامنی زیاده

خدا همه ی بچه هارو بدور از فتنه های آخرالزمانی در پناه خودش حفظ کنه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
[QUOTE=110664917]میشه جوابمو بدی ؟کدوم شهر زندگی میکنید؟وضع مالیتون چطوره؟تحصیلات خودت و همسرت  ...

بچه های دیگه چند سالشونه؟ منظورم اختلاف سنیشون

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
اشتباهه محضه فرزند کم من بعد اینکه این پسر شد به پنجمی هم فک میکنم

اسی جان بچه هات چند ساله هستن؟

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
واقعا الان بهتره یکیه؟!! من الان یکی دارم پدرم در اومده ب هیچی نمیرسم ن خوابه درست ن کار ن درس...چ ...

الان بچه هام باهم سرگرم هستن ولی وقتی یکی بود همش آویزون من بود

بیرون میرم راحت پیشه هم هستن و من راحت میتونم بیرون برم راحت میخوابم  به هم میسپرمشون

مواظب هم هستن مهمونی پارک میریم کمک میکنن ومواظب هم هستن ومن راحت میشینم 

حتی دسشویی وحمامشون رو به من کمک میکردن بچه زیاد خیلی خوبه خیلی من دارم به پنجمی هم فک میکنم😜

اصلا باورم نمیشه بادوتومن😝😝😝 برای بچه هات مثلا خوب لباس و خوراکی اینا میگیری؟تفریح و اسباب بازی و کلاس هم میبریشون؟خیلی کنجکاوم به خدا ،خواهش میکنم جواب بده ممنونم 

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘
اسی جان بچه هات چند ساله هستن؟

۱۴

۸

و۳

احتمالا مستاجر نیستی

بچه هات مدرسه دولتی میرند ....

انشاالله خدا به مال و زندگیت برکت بده

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم