2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنکوری بودم پایه خوب بودم ولی دوازدهم شل شدم رشتم ریاضی بود میخواستم همون سال اول تجربی کنکور بدم خودتون میدونید ک چقدر سخته کنکور تجربی منم افسردگی گرفتم هدف خاصی نداشتم یه رشته میخواستم باهاش برم سرکار فقط همین خیلیم در حد رشته های تاپ درس نمیخوندم چون خودمو باور نداشتم همون موقع ها بود فک کنم اردیبهشت ۴۰۰ گفتم خدایا من میخونم نماز شب هرجی دیگه تو بخوای اصلا هییبیچ اصراری نکردم گفتم خدایا هرچی تو بگی هرچی تو بخوای من فقط یه رشته و یه شهر تو ذهنم بود بازم میگفتم هرچی تو بگی همون سال اول همون رشته و همون شهری ک میخواستم قبول شدم ادلش ناراضی بودم ولی الان میفهمم من رو خدا واسه این مسیر ساخته اینو گفتم باور داشته باشی ک میشه 

یکیو دوست داشتم هر کار کردم نشد از مسجد رفتن بگیر و نماز شب ...به این نتیجه رسیدم از خدا بخواه یا میده یا نمیده ..نیاز به این کارها نیست ..حالا بعدش اگه به خواسته ت رسیدی میتونی نماز شبتم بخونی 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

مسخره نیساز اثار مشهود نماز شب زیباییه چهره و نورانی شدن صورته البته نه با یکبار دوبار خوندنچند وقته ...

بعضضیا باور نمیکنن اخه درصورتی من به غیر ضدافتاب چیزی نمیزنم اصن من الان حدود دوماهی هست

بعضضیا باور نمیکنن اخه درصورتی من به غیر ضدافتاب چیزی نمیزنم اصن من الان حدود دوماهی هست

منم ا ماهه شروع کردم بخوندنش 

انشالله ثابت قدم باشیم در خوندنش 

از خدا بچه های سالم و صالح میخوام 

اسمم آمنه هست 

تو قنوتای نماز شبت یادم کن 

منم یادت میکنم حتما

خدا کنه منم امید دارم ک خدا خودش ذهن منو شفا میبخشه

یه چیز دیگم یادم اومد من یه دوستی داشتم ک خییییلی دوسش داشتم و همیشه دوست داشتم بهم پیام بده و.. اون موقعا هم نمازشب میخوندم همش خودش اول میومد پیام میداد

منم ا ماهه شروع کردم بخوندنش انشالله ثابت قدم باشیم در خوندنش از خدا بچه های سالم و صالح میخوام اسمم ...

قربانت چشم حتما دعات میکنم و هنگام خوندن زیارت عاشورا اسمتم میارم عزیزم