2777
2789
عنوان

با اینکه عاشق ااون یکی بودم ولی حالا دارم دیونه این میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 89 پست
من با قسمت مذهبی و روزی رسانی اش موافق نیستم ولی معتقدم رفاه خیلی زیاد برای بچه خوب نیست و همچنین مس ...

ممنونم عزیزم انشالله شماهم موفق وموید باشید

درضمن خود خدا توی قران گفته روزی شما وبچه هاتون دسته منه واز ترس فقر فرزندان خود را نکشید😌😌 

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
یعنی با دوتومن یه خانواده 6نفزه رو اداره میکنید؟حتما مستاجر نیستید وگرنه همون 2تومن میرفت برای کرایه ...

اره عزیزم بعد ده سال مستاجری یه اپارتمان هشتاد متری مسکن مهر خریدیم ووخدارو شککر هنوزم قسطهاشو ماهی سیصد وخورده ایی میدیم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان تیکرتو آبی کن 💙

هنوز میگم شاید سونو اشتباه کرده

خداییش شماها کاریم برا بچه هاتون میکنین یا فقط زاد و ولد میکنین؟؟؟!!!

همینکه یه عالمه ابجیو داداش واسشون میاریم بزررگترین لطفه😜😜😜😁😁

من یدونش هم گاهی وقتا کم میارم واقعا چجوری چهارتا پنج تا رو اداره میکنین

جوابشو دادم تو کامنتهام

بدن خودت داغون نميشه؟ من بعد باردارى بدنم فقر همه چى پيدا كرد 

خدا توانایشو میده 

توکلتو علی الله

من همیشه میگفتم 6 تا ولی الان ی دونه دارم و واقعااااااااا دیگه نمیخوام هم شرایط مالی سخت شده هم ناا ...

عزیزم بیشتر که باشن مواظب هم هستن 

درضمن همونجور که بچه اول رو تربیت میکنی بقیه رو هم تربیت میکنی  تازه راحت تر چون بچه وقتی تویه خونه خواهر وبرادر داره کمتر احساس نیاز به بیرون رفتن میکنه وکمتر اسیب میبینن 

بعدش لادیکلف الله الا وسعها خدا شرایط بچه هامونو میدونه وهمون مقدار ازشون توقع داره 

بچه بیاریم تلاشم میکنیم وتوکل به خودش انشالله خودش بچه هامونو تربیت میکنه

ولی یکی ویا حتی دوتا ظلمه در حقه بچه 

نیتمون این باشه نسل شیعه رو زیاد کنیم این خیلیی خوبه وانشالله خدا کمک میکنه

استارتر میشه یکم از مدیرتت بهم یاد بدی ،ما تقریبا 4تومن درامد داریم کرایه هم نمیدیم ولی همیشه کم میا ...

من اصلن چشم وهمچشمی نمیکنم هرچی میخرم واسه نیاز خودمه

اصلن واسم مهم نیست دیگران در موردم چه نظری دارن مهم خودمم نه دیگران در مورد نحوه لباس پوشیدنم یا لباسهای بچه هام

البته منم شیک پوشیو دوست دارم وسعی میکنم همیشه لبساهامون زیبا ومرتب باشه اما اینکه تکراری نباشه وتو هر مجلسی یه لباس جدید نه.....

مهم نیست تو عروسی یا مهمونی همش با یه دست لباس باشم

یا وسایل منزلم مهم نیست واسم که هربار تغییر دکراسیون بدم و... و...

یا مثلن سعیذمیکنم تنقلات بیخودی رو تا حد ممکن جلوشو بگیرم اخه جز ضرر هم چیزی نداره

یا بعضی غذاهای بیرونی رو خودم میدرستم😁

مثل فلافل پیتزا کیک و... و...

واسه خوراک وپوشاک از ممغازه های ارزون قیمت خرید میکنم 

رب گوجه ترشی مربا رو خودم درست میکنم سبزی خورشتی خودم اماده میکنم همین چیزهای ریز رو اگه مدریت کنیم خودش خیلیه ها

البته  خدا  باید برکت بده نماز خیلی مهمه 

تارک نماز تو زندگیش بی برکتی میاره

خمس مال هرچند کم باشه اگه پرداخت بشه برکت مال زیاد میشه و... و..

با اجازه از استارتر

میشه واسه این تاپیکم گزارش بزنین؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3443685/بیاین-بازی-کنیم?postId=110667238 

ممنون

واستون صلوات میفرستم🌹

«تمام رویاها میتوانند محقق شوند اگر ما شجاعت دنبال کردنشان را داشته باشیم!»

خوب کاری میکنی عزیزم.

منم یکی از فامیلامون یه دختر و پسر داشت ناخواسته صاحب یه دختر دیگه شد چون داداشش بچه دار نمیشد دادانش به اون😔 اما انقدر مهرش به دلش افتاده بود افسردگی گرفت و دوباره به خواست خودش یه دختر دیگه به دنیا اورد.

«تمام رویاها میتوانند محقق شوند اگر ما شجاعت دنبال کردنشان را داشته باشیم!»
برای منم دعا کن شش ساله منتظر دومی هستم 

الهی خودش به زودی یه وروجک ناز بذاره تو دلت

توکلت به خدا باشه

نه عزیزم درامد ما درامد کارگریه با یارانه دوتومن فقط توکل به قدرتمندترین وجود لازمه وتدبیر وقناعت ...

]چي ميگي واقعا؟!هرجور حساب كني با درآمد كارگري نميشه زندگي شش نفره را چرخوند مگر اينكه سنتي و صنعتي رابا هم بزني

*الهي شكر*