2777
2789
عنوان

اشتهای بچه دوماههه ام کم شده چیکارکنم لاغرشده

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 50 پست
خب پس الكي نگو🤣مهم اينه روي ومواد باشهماهانه ببر ويزيت متخصص نوزاداننه بهداشت ،

ماهانه متخصص نوزادان میبرم ولی بهداشت هم رفتم چپبرای واکسنش ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اره کولیک ک داره ..ازاول داشت قطره کولیکز و گرمیچر میخوره ..شیرخشک نان معمولی هم میخوره

اگه اون داروها روش جواب نداد شربت سگانوز بگیر بهش بده آب روی آتیشه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس الكي نگو🤣مهم اينه روي ومواد باشهماهانه ببر ويزيت متخصص نوزاداننه بهداشت ،

الکی چرا خخخ   ازبعد واکسنش  اشتهاش نصف قبلنش شده عزیزم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اگه اون داروها روش جواب نداد شربت سگانوز بگیر بهش بده آب روی آتیشه.

این کولیک ازچیه ..بدبختی ابنه بعضی وقتاام بالامیاره 

مدعپفوعشم‌سبز میشه یوقتاییی بااینکه پهلوهاشو میبندم 

باش عزیزم ممنون

دکتر متخصص کودکان نمی بری؟

متخصص نوزادان میبرم هرماه بهداشتم میبرم 

این کولیک ازچیه ..بدبختی ابنه بعضی وقتاام بالامیاره مدعپفوعشم‌سبز میشه یوقتاییی بااینکه پهلوهاشو میب ...

کولیک روده ایه دیگه‌. ممکنه ب خاطر شیر خشک یا اگه شیر خودتو میدی از تغذیه خودت باشه. درست نمی دونم.

در مورد رنگ مدفوعش از دکتر سوال کن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
الکی چرا خخخ ازبعد واکسنش اشتهاش نصف قبلنش شده عزیزم

وزن بچه رو از روي ترازو بايد بكيم

من خودم دوتا بچه دارم

ادم از روي قيافه و حس مادري ميگه مثلا لاغر شده

ولي مهم وزن ترازو و ومواد هست

وزن نگرفتن طبيعي هست

ولي از دست دادن و لاغر شدن توي دوماهكگي بايد متخصص ببينه.

شيرخشك چربتر بهش بده مثل ببلاك كامفورت

مخصوصا ك ميگي دل درد داره و بالا هم مباره

💕

یکیم خوردوخوراک شما رو شیره اثر می زاره مثلا من یکبار شیرینی خامه خوردم بچم سینم نگرفت رفتم حموم با آب داغ سینم خالی کردم بعد دوبار ه که پر شد گرفت یکبارم فقط از یه سینه می خورد اون‌یکی موند تخلیه کردم پر شد همون حالتی که تو این سینه شیر می دم تو اون حالت گرفتم خوردش