2777
2789
عنوان

با اینکه عاشق ااون یکی بودم ولی حالا دارم دیونه این میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 89 پست

وای خدا استاتر.چقدر چقدر چقدر حاله پست هات خوبه.من اصلا به بچه زیاد و کم کاری ندارم.این حد از توکل واقعا از هر کسی بر نمیاد.خیر بچه ها تو همیشه ببینی.منم بچه خیلی دوست دارم ولی یکم بی عرضه ام.دعا کن عرضه ام زیاد بشه.ولی مطمئنم که حد اقل از لحاظ بچه ها مشکلی نخواهی داشت.چون کارو سپردی به کاردان 

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴ ۸

خدا حفظشان کنه ان شاءالله. قدم این نی نی جدیدتون هم مبارک باشه.

منم سه تا دارم.ی چهار ساله و ی دو قلوی یکسال و نیمه.مشکل من اینه ک دیگه اعصاب ندارم.دلم سکوت و آرامش میخواد.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

شما وقتی بچتون کوچولو بود پوشک و ویزیت دکتر و لباس بچه ارزون بود الان اینا واقعا گرون شدن ،یه بسته پوشک میگیری 50دوروزه تموم میشه دوباره باید بگیری😭😭😭

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘
اصلا باورم نمیشه بادوتومن😝😝😝 برای بچه هات مثلا خوب لباس و خوراکی اینا میگیری؟تفریح و اسباب بازی و ...

عزیزم باید قانع بود دیگه 

پوشاک بعضیهاشونو که خوب موندن به دیگری میپوشونم البته من سالی دو الی سه بار واسشون خرید میکنم البته نه گرون سعی میکنم مغازه های ارزون قیمت برم

خوراک هم خیلی اهل تنقلات وآشغال و...بارشون نیاوردم ولی بازم ماهی یکی دوبار هست دیگه

اسباب بازی هم که ارزون قیمت والبته یه اسباب بازی واسه همشون هست دیگه مثلن اسباب بازی های خونه سازی و...که خراب نمیشن واسه اولی خریدیم بقیه استفاده میکنن 

همین هفته گذشته پسرم یه گوشی سه ونیم خرید دوتونشو خودش تابستون کار کرد بقیشو بهش قرض دادم تا تابستون ساله دیگه بده

البته میخام از همین حالا یه جوری بار بیان که مرد باشن وبتونن فردا یه زندگیو اداره کنن و...و...

باور کن فک نمیکنم چیزی واسشون کم گذاشتم البته حتما بچه هامم جوری تربیت کردم که قانع باشن

بچه ایی که طعم سختی وطعم نه گفتن رو نچشه در بزرگسالی خیلی در مواجه با مشکلات زود سرخم میکنه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
شما وقتی بچتون کوچولو بود پوشک و ویزیت دکتر و لباس بچه ارزون بود الان اینا واقعا گرون شدن ،یه بسته پ ...

من همون موقع هم قناعت میکردم حتی گاهی کهنه میکردم فوقش از خریدهای غیر ضروری جلوگیری میکنیم دیگگه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
خدا حفظشان کنه ان شاءالله. قدم این نی نی جدیدتون هم مبارک باشه. منم سه تا دارم.ی چهار ساله و ی دو ق ...

اره عزیزم دوقلو خیلی سخته حالاهم کوچیکن انشالله چهار پنج ساله شدن بازم دلت نی نی میخاد😛😜جنسیتشون چیه

اره عزیزم دوقلو خیلی سخته حالاهم کوچیکن انشالله چهار پنج ساله شدن بازم دلت نی نی میخاد😛😜جنسیتشون چ ...

اولی دختره،دو قلو هام ی دختر و ی پسر.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
وای خدا استاتر.چقدر چقدر چقدر حاله پست هات خوبه.من اصلا به بچه زیاد و کم کاری ندارم.این حد از توکل و ...

بیار میبینی که خود خدا توانایشو بهت میده

منم خیلی زرنگ نیستم ولی وقتی بچع بیاد یه مهرب خدا تو وجود مادر قرار داده که بتونی بنده های کوچولوشو بزرگ کنی

تازه لذت ببری وزندگیتو شیرین کنی

ویه عالمه پاداش واست در نظر گرفته 

مثلن هر قلوپ شیری که بچه از پستان مادر میمکد یکی از ثوابهاش اینه که ثواب ازاد کردن بنده هایی از فرزندان اسماعیل ع رو داره 

حالا تو فک کن یه زندانی رو ازاد کنی چقد خوشحالی....

واای تو چقد خوبی استارتر اون پستهایی ک درباره توکل ب خدا گذاشتی باعث شد ب حالت غبطه بخدرم چقد خوبه. ...

ممنونم عزیزم ماهمه از خدا هستیم وبه خدا هم برمیگردیم واین دنیا جای نگرانی نداره بد یا خوب میگذره 

اولی دختره،دو قلو هام ی دختر و ی پسر.

خدا برات نگه داره چه خوب دوتا دختر داری

از خدا خاستم ناخاسته یه دختر دیگه بهم بده

انشاالله ک بسلامتی زایمان کنی چقد خوبه ک میتونی ۴ تا بچه رو اداره کنی منم بچه زیاد دوس دارم اما شوهر ...

نا امید  نشو هی تو گوشش بخون ببلاخره موفق میشی

دعا هم بکن

قلوب دست خداست خدا بخاد نظر شوهرت عوض میشه

انشالله به زودی باردار بشی گلم

نا امید  نشو هی تو گوشش بخون ببلاخره موفق میشی دعا هم بکن قلوب دست خداست خدا بخاد نظر شوهرت ع ...

من با قسمت مذهبی و روزی رسانی اش موافق نیستم ولی معتقدم رفاه خیلی زیاد برای بچه خوب نیست و همچنین مسئول بار اوردن و مستقل بار اوردن بچه خیلی مهمه. افرین به شما که بچه هات از هم مراقبت میکنن و پسر ۱۴ ساله ات برای خواسته هاش کار میکنه مطمئنم ۴ بچه خوب تحویل جامعه میدی تبریک میگم به سلامتی زایمان کنی 

احتمالا مستاجر نیستی بچه هات مدرسه دولتی میرند .... انشاالله خدا به مال و زندگیت برکت بده

بله همینطوره ولی ده سال مستاجربودم ولی مسکن مهر ثبت نام کردیم والان یه خونه هشتاد متری شکر خدا داریم