2777
2789
عنوان

با اینکه عاشق ااون یکی بودم ولی حالا دارم دیونه این میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 89 پست
اتفاقا باهم سرگرم بازی میشن وکمتر مادرشون رو اذیت میکنن

نمیدونم والا منم قبلا سه تا میخاستم اما بعد زایمان فرستادنم ان آی سیو 

قلبم مشکل داره و دیگه ممنوعم کردن .انشالله از عهده همین یکی بربیام

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
۴تا...ماشاالله...خدا بهت صبر بده...یکی دارم زندگیم حسابی بهم ریخته...الهی ک خوشبخت بشین و عروسیشونو ...

مرسی یکی سخته خودم شیش سال تک فرزند داشتم الان  راحترم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالتع

سی هشت

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
اشتباهه محضه فرزند کم من بعد اینکه این پسر شد به پنجمی هم فک میکنم

اوخ پس کی برا خودم وقت دارم اخه

من شوهرم کارگره خرج چندتا رو نداره خداروشکر😅

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
مرسی یکی سخته خودم شیش سال تک فرزند داشتم الان  راحترم

واقعا الان بهتره یکیه؟!!

من الان یکی دارم پدرم در اومده ب هیچی نمیرسم ن خوابه درست ن کار ن درس...چ جور ۴تا بهتره...باورت میشه من تصمیم گرفتم دیگه نیارم

۴ تا اونم توی زمونه الان زیاد نیس😐😐😐

نه زمونه حالا بهتر از گذشته هس که قدیم مشکلات وفقر بیشتر بود

براي منم دعا كن پريود نشم

اينماه فولي كوچيك بود اميدي ندارم ديگه

فقط ميگم خدايا اگه به صلاحمه بهم ببخش😔

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
اشتباهه محضه فرزند کم من بعد اینکه این پسر شد به پنجمی هم فک میکنم

خداروشكر كه هم باردار ميشي و هم پول و موقعيتشو داري🙏🏻😍

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
خدا برات حفظشون کنه شاد وسلامت باشن❤️❤️❤️❤️ ولی من به مخارج یه بچه که فکر میکنم گریه م میگیره خدا ر ...

اخه عزیزم مخارج منم تا حالا دست خوددم نبوده ددست یکی بود که ثروتمندتر از اون وجود نداره تازه خیلی هم دست ودلبازه وتازه کاملن حواسش بهم بوده وحتی یک شب منو فراموش نکرده بچه هامم مطمئنم فراموش نمیکنه

خداروشكر كه هم باردار ميشي و هم پول و موقعيتشو داري🙏🏻😍

نه عزیزم درامد ما درامد کارگریه با یارانه دوتومن فقط توکل به قدرتمندترین وجود لازمه

وتدبیر

وقناعت

و دوری از اسراف وچشم وهمچشمی

به همین راحتی

براي منم دعا كن پريود نشم اينماه فولي كوچيك بود اميدي ندارم ديگه فقط ميگم خدايا اگه به صلاحمه بهم ...

الهی خدا به زودی یه وروجک مامانی بذاره تودلت

اوخ پس کی برا خودم وقت دارم اخه من شوهرم کارگره خرج چندتا رو نداره خداروشکر😅

وقتم برا خودمون داریم کنار اون وقتها هم بچه ها هم بزرگ میشن

خدا هم روزی رسونه همونطور که تا حالا روزی شماروهارو رسونده