2777
2789

شما تو آپارتمان تون ورزش می کنید؟ ورزش های هوازی منظورمه، مثل حلقه زدن و طناب زدن و رقصیدن. 
راهی هست که بشه این ورزش‌های پرتحرک رو تو آپارتمان انجام بدیم و باعث آزار همسایه ها نشیم؟
کفپوش خاصی که مانع تق و توق در سقف زیر پا بشه هست؟ که موقع ورزش زیر پا بندازم تا جلوی سر و صدا رو 

بگیره؟

خانومای عزیز لطفا تجربتون رو بگید

ما اپارتمانمون یه حیاط داره ک از پارکینگ و ورودی جداست(دوتا حیاط داریم)

تو این یکی‌کلی گل و الاچیق این چیزا گذاشتیم خیلی ها موقع ورزش میرن اینجا

اصولا خانم هم هستن

یادم تورو فراموش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه که صدا نداره. رقصم پا نکوبی صدا نداره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
یعنی فضاتون خصوصیه  خوش بحالتون

خصوصی ک نه

اهالی ساختمون حیاط ک جینگول بینگول کردن وسایل ورزشی خودشون رو‌ اوردن ک تو محیط باز ورزش کنن و مزاحمت نداشته باشن ک یواش یواش شد محل یوگا😅

من خودم‌ خیلی کم میرم اما خیلی صبحا دور هم یوگا کار میکنن

البته یهو میبینی یکی نشسته یه چی‌میخوره یه مرد اونجاست تو الاچیق داره با لپتاپ کار‌میکنه

باید دلت رو ب دریا بزنی

یادم تورو فراموش..
خب حس خفگی بهت دس نمیده پاها رو ثابت بذاری و برقصی؟ 

ثابت نگفتم . گفتم نکوب. من با همین ورزش تو خونه ۲۴ کیلو کم کردم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

حلقه زدن که سرو صدا نداره  اما طناب زدن چرا 

داییم تردمیل داشتن  کف پوش زیرش انداخته بود  میگفت واسه صداش، رقص هم که خیلی خوبه  مزاحمتی  هم نداره  اگه بپر بپر نکنی🤣

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔