همین اول بگم خانومای عزیزی که از این عادت کثیف شوهرم بدشون میاد پست نزارین که نمیدونم حالم بد و شد و اینا... فقط فقط راهکار میخوام چون واقعا خسته شدم... شوهرم چند تا عادت خیلی زشت داره که با دوتاش نمیتونم کنار بیام یکیش( البته بازم خیلی خیلی ببخشید)دستش همش تو دماغشه و هر چی در میاره بین انگشتاش گردش میکنه میندازه تو خونه یا میماله به جایی و دومیش که دیشب به خاطرش حالم حسابی بد شد چون از بس حرص خوردم اینه که هر جا میرسه باد معده شو بیرون میده! خیلی از این کارش بدم میاد!پیش هر کی که ناخواسته این کار رو بکنه خیلی ناراحت میشه ولی پیش من خیلی خیلی عادی
دیشب سر همین قضیه من اونقدر حرص خوردم که بدترین شب زندگیمو داشتم حالم خییییییییلی بد شده بود!چون اصلا تو کتش نمیره که کارش بده! دیشب داشتم با خاهرشوهرم حرف میزدم کنار شوهرم نشسته بودم ولی با عرض معذرت شوهرم یجوری نشسته بود که باسنش سمت من بود یهو دیدم یه بوی خیییییلی بد اومد که دیگه نتونستم حرفمو با خواهرش ادامه بدم!دامادشونم اونجا بود کلی بهم خندید!ینی اب شدم پیش مادرشو و خواهراش
اینا دیگه به تربیت مادرش برمیگرده اخه ادم گنده رو که نمیشه تربیت کرد بشه هم خیلی حوصله و صبوری میخواد اه دست مادرش واقعا درد نکنه خوب این جه مدلیه دیگه
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
وای گردش میکنه ببخشید ولی بیشتر از اینکه حالم بخواد بدشه خنده ام گرفت. عادتاش واقعا زشته و باید عرق جبین بریزی که از سرش بندازی چون خودتم میگی دیگه تبدیل شده به عادت. فکر کنم واسه اول راه ازش خواهش کن این کارارو جاو کسی نکنه بگو از دید بقیه خیلی زننده اس و اصلا به شخصیتت نمیاد